Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pregătiri intense pentru a VII-a ediţie a Festivalului-concurs „Axiopolis“ de la Cernavodă

ro

06 Aug, 2015 00:00 1598 Marime text
Luna septembrie vine la Cernavodă cu o nouă ediţie a Festivalului „Axiopolis“. Evenimentul se doreşte a fi un instrument motivaţional menit să catalizeze apariţia de noi valori în sfera interpretării muzicale, propunându-şi valorificarea acestui potenţial interpretativ în sensul promovării tinerelor talente din domeniul muzicii uşoare. Astfel, tinerii dornici de afirmare se pot înscrie la concurs până la data de 31 august 2015, trimiţând două piese muzicale la adresa Casei de Cultură „I.D. Chirescu“ din Cernavodă, urmând ca juriul să aleagă una pentru interpretare. Concursul de interpretare va avea loc pe data de 4 septembrie, de la ora 10.00, pe scena Casei de Cultură Cernavodă. În aceeaşi seară, de la ora 20.00, va avea loc gala laureaţilor.
 
Concursul se va desfăşura pe trei secţiuni de vârstă: secţiunea I - copii cu vârste între 6 - 9 ani; secţiunea II - copii cu vârste între 10 - 14 ani; secţiunea III - copii cu vârste între 15 - 19 ani. Taxa de participare este de 75 de lei, iar cei interesaţi vor avea cazarea asigurată pentru ziua concursului.

Câştigătorii vor primi sume de bani şi alte premii-surpriză. Astfel, trofeul festivalului va fi însoţit de suma de 500 de lei, premiul I - 400 de lei, premiul II - 300 de lei, premiul III - 200 de lei, iar menţiunile vor fi în valoare de 100 de lei fiecare. Juriul, compus din personalităţi ale vieţii culturale din judeţul Constanţa, are posibilitatea de a redistribui premiile în limita fondului de premiere aprobat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii