Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Povestea unui Crăciun magic la Mihail Kogălniceanu Parcul Tineretului a îmbrăcat straie luminoase de sărbătoare (galerie foto)

ro

11 Dec, 2014 00:00 5089 Marime text
O feerie de lumini şi culori a cuprins comuna Mihail Kogălniceanu. În parcul central s-au aprins deja beculeţele de sărbătoare, iar ziua, în difuzoare, se aud colinde. Se anunţă un Crăciun magic la Mihail Kogălniceanu. Cel puţin aşa şi-au propus autorităţile locale, care s-au pregătit să întâmpine Naşterea Domnului cu bucurie. Aşa cum au fost obişnuiţi, locuitorii din Mihail Kogălniceanu se mândresc să aibă în localitatea lor un parc de Crăciun desprins din povestea Crăiesei Zăpezii.

Însă nu doar un parc îmbrăcat în straie luminoase de sărbătoare au pregătit autorităţile locale pentru comunitate. Surprizele din luna decembrie pentru cei din comuna Mihail Kogălniceanu abia acum au început. În curând, noul Club Grup Social Sibioara - un proiect în care autorităţile locale au investit nu doar bani, ci mai ales suflet - va fi inaugurat de primarul Ancuţa Belu. Aproximativ 280.000 de lei a fost suma pe care administraţia publică locală a alocat-o pentru reparaţiile capitale la clădirea unde va funcţiona Clubul Grup Social Sibioara. „A fost refăcută sala cea mare de evenimente, iar separat, a fost dotat un punct medical. Acoperişul a fost schimbat complet, la fel şi tâmplăria, instalaţiile electrice şi sanitare. Am primit chiar şi o donaţie din partea unor sponsori generoşi care au cumpărat mese şi scaune. În luna decembrie, vom face inaugurarea noului centru, astfel încât, de sărbători, să poată fi organizate primele evenimente“, a declarat primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuţa Daniela Belu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii