Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parcul din faţa Primăriei, centrul unde elevii dau năvală în vacanţă Comuna Topalu vrea cât mai multe plusuri la capitolul imagine

ro

26 Jun, 2014 00:00 2281 Marime text
Comuna Topalu face tot posibilul pentru a mai câştiga câteva puncte în plus la capitolul imagine. Nu este de ajuns că beneficiază de avantajul Dunării, care creează un peisaj perfect, că localitatea se bucură de existenţa unui frumos muzeu sau că în fiecare toamnă se organizează festivaluri care atrag atenţia românilor chiar şi de pe peste hotarele Dobrogei.

Tocmai de aceea, pentru a înfrumuseţa comuna, după amenajarea spaţiului din faţa noului sediu al Primăriei, clădirea beneficiază şi de un parc de toată lauda, din care se înalţă semeaţă o fântână arteziană. Zona de centru, unde se află parcul, a fost placată cu pavele. De asemenea, a fost înfiinţat spaţiul verde, prin plantarea de gazon şi pomi ornamentali. Parcul se întinde pe o suprafaţă de 700 de metri pătraţi, obiectiv pentru care a fost investită suma de 30.000 de euro, din bugetul local. Mai ales că acum vacanţa mare este cea care dictează regulile, copiii sunt cei mai bucuroşi de realizarea celor pe care părinţii lor i-au ales să le conducă localitatea.

„Este un parc foarte frumos, un lucru deosebit pentru comuna noastră, o lucrare cu care ne mândrim”, a precizat primarul Gheorghe Murat. Tocmai de aceea, gospodarul-şef spune că nu se opreşte aici: „Avem în plan amenajarea unui alt parc, de această dată în faţa Căminului Cultural, unde este un loc tocmai bun în care să amenajăm un loc de recreere pentru locuitorii comunei şi, de ce nu, pentru turişti, cu atât mai mult cu cât şi cetatea Capidava este în proces de reabilitare, ceea ce va atrage apoi şi mai mulţi curioşi în zona noastră“, a declarat gospodarul-şef de la Topalu, Gheorghe Murat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii