Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:03 25 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări diverse pe agenda de lucru a Primăriei Ovidiu

ro

25 Jan, 2018 00:00 1176 Marime text
De-a lungul timpului, oraşul Ovidiu, format din localitatea de reşedinţă, Ovidiu, şi satele Culmea şi Poiana, a cunoscut o dezvoltare rapidă ca urmare a numeroaselor proiecte ce au fost implementate cu succes.

Primarul oraşului, George Scupra, spune că în 2018 va investi mai mult în educaţia şi sănătatea copiilor. „Asta este prioritatea numărul unu a administraţiei noastre. E nevoie în continuare de investiţii, sperăm să se deblocheze tot ce înseamnă fonduri europene şi sunt sigur că din primăvara acestui an vom demara şi lucrările. Probabil că în următorii doi-trei ani cele discutate şi promise se vor realiza“, a afirmat primarul oraşului Ovidiu, George Scupra.
 
În ceea ce priveşte priorităţile administraţiei publice locale pentru acest an, lucrurile sunt clare în opinia edilului-şef. „În 2018 vor începe lucrările pentru parcul de pe malul lacului, sperăm să demarăm lucrările şi pentru Castrul Roman, proiectul fiind depus de anul trecut şi aşteptăm doar să semnăm contractul. De asemenea, începem lucrările pentru şcoala şi grădiniţa din satul Poiana. Tot aici, din primăvară ar trebui să demareze lucrările de branşare la reţeaua de gaze - care a fost finalizată anul trecut, lucrarea fiind făcută pe parcursul a trei ani numai din bani de la bugetul local. Sperăm să începem lucrările de asfaltare, pe un proiect cu Ministerul Dezvoltării - în satul Poiana, aproximativ 75% din străzi ar urma să fie asfaltate. Acestea sunt proiectele principale pe care dorim să le implementăm, alături de altele care sunt depuse şi pentru care aşteptăm aprobările“, a declarat, pentru ZIUA în judeţ, şeful administraţiei publice locale din oraşul Ovidiu, George Scupra.

În sprijinul tinerilor  

Pentru a ajuta tinerii, autoritatea locală din Ovidiu a întreprins tot ce a fost necesar pentru a se realiza aici sistemul de iluminat public şi casnic în Cartierul Tineretului. Concret, conform unui contract semnat încă din primăvara anului trecut, Primăria Ovidiu şi-a asumat să finanţeze 50% din valoarea totală a investiţiei, în prezent suma fiind achitată integral. „Acolo a existat un grad ridicat de aşteptare şi am făcut o promisiune tinerilor. Noi ne-am ţinut de promisiune, iar acum Enel va trebui ca, din primăvară, mai precis din luna martie, să înceapă lucrările, iar la finele lunii mai sperăm ca locuitorii acestui cartier să poată încheia contractele de branşare la reţeaua electrică“, a afirmat George Scupra.

Ti-a placut articolul?

Comentarii