Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:29 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lacrimi şi regrete! Viceprimarul Răzvan Alberto Andrei a fost condus pe ultimul drum (galerie foto)

ro

12 Feb, 2015 00:00 4679 Marime text
Oraşul Techirghiol este, de luni, în doliu. Viceprimarul Răzvan Alberto Andrei a decedat în timp ce juca baschet cu prietenii, în sala de sport din localitate. După primele minute de joc, edilul ar fi suferit un infarct şi s-a prăbuşit sub ochii apropiaţilor. Echipele de intervenţie chemate la faţa locului au încercat să îl resusciteze mai bine de o oră, din păcate, fără rezultat, inima sa refuzând să mai lupte cu moartea. Se pare că viceprimarul a suferit un infarct.

„Ne-am despărţit în jurul orei 17.00. Chiar cu câteva zile înainte, îmi spusese că ar fi făcut o bronşită şi că şi-a efectuat o serie de analize care i-au ieşit foarte bune“, a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, primarul oraşului Techirghiol, Adrian Stan.

Trupul neînsufleţit a fost depus la capela Bisericii „Sfântul Ilie“ din Techirghiol, iar înmormântarea a avut loc ieri.

La ceremonie au participat sute de persoane care l-au apreciat pe viceprimar şi zeci de coroane umpleau mormântul lui Răzvan Alberto Andrei. După slujba de la Biserica „Sfântul Ilie“, cortegiul funerar s-a îndreptat către Cimitirul din Techirghiol. De asemenea, au fost prezenţi şi vicepreşedintele CJC Cristinel Dragomir, preşedintele UNPR Constanţa, George Lipoveanu, şi primarul oraşului Techirghiol, Adrian Stan.


Mesaje de adio pentru Răzvan Alberto Andrei, postate pe Facebook

Prieteni, cunoscuţi, dar şi oameni care nu l-au cunoscut personal au postat, pe pagina celui ce a fost viceprimar al oraşului Techirghiol, zeci de mesaje de condoleanţe.

„Un coleg şi un prieten adevărat s-a înălţat spre ceruri mult prea devreme! Dumnezeu să-l odihnească în pace!“, a scris Adriana Slincu.

„De sus , sufletu-ţi veghează, / Ca o boare... ce mister! / Peste toate guvernează, / Chiar şi gândul mi-e stingher. / O zi vine, alta pleacă... / Eu, prin lume mea colind, / Ca durerile să -mi treacă, /  Amintirea ta... cuprind! / Odihnă veşnică!
Zi de zi, cineva pleacă de lângă noi, rămânem mai săraci cu un zâmbet, cu o vorbă bună, cu o mângâiere. Răzvan, spune-mi de ce-ai urcat la stele aşa de tânăr, lăsând în urma ta durere, suferinţă şi inimi veşnic nemângâiate de absenţa sufletului tău cald? Nu pot crede că te-ai înălţat la stele lăsând în disperare şi suferinţă oameni dragi care nu te vor putea uita niciodată. Dumnezeu să te odihnească în linişte şi pace! RIP“, a scris Viorica Trifa.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, Răzvane! Şi ca cetăţean, şi ca viceprimar ai fost o persoană deosebită. Tristeţea şi durerea au cuprins întreg oraşul, nu numai pe cei apropiaţi“, a postat Liliana Levinte.

„Mă uit la tine, şi... nu-mi vine să cred. Nu accept...“, scrie, îndurerată, Rodica Geara.

„Razvane!!! Ştim cu toţii că Dumnezeu îi cheamă la El pe ce-i buni, dar pe tine te-a chemat prea devreme, lăsând în urmă tristeţe şi durere... Vei rămâne veşnic în sufletele şi în amintirile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace... Sincere condoleanţe! Regrete eterne“, a postat Tudor Vacean.


Răzvan Alberto Andrei s-a născut pe 24 august 1971. Avea 43 de ani și era tatăl unui copil, elev în clasa a XII-a. A redevenit viceprimarul oraşului Techirghiol în noiembrie 2014, însă mai ocupase această funcţie şi în mandatul 2008 - 2012.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cosmin 21 May, 2015 13:25 A fost iubit de toata lumea
  • Ceara paul 12 Feb, 2015 10:49 PĂCAT DE TINEREŢEA LUI. DUMNEZEU SĂ-L IERTE , DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ!