Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:13 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeia, sărbătorită de ziua ei aşa cum se cuvine de autorităţile locale de la Topalu

ro

26 Feb, 2015 00:00 2270 Marime text


De Ziua Femeii, administraţia locală din Topalu organizează, la Căminul cultural „Dan Moisescu“, un spectacol în cinstea reprezentantelor sexului frumos.


„Pentru că avem cu toţii datoria să preţuim ceea ce a lăsat Dumnezeu mai bun şi mai frumos pe acest Pământ, femeia, Primăria şi Consiliul Local Topalu pun la cale o surpriză pentru reprezentantele sexului frumos, pe data de 8 martie, zi în care sărbătorim cu toţii femeile: mame, surori, soţii, fiice. Toate merită ca măcar în această zi specială din an să fie în centrul atenţiei şi să se bucure de surprizele pe care le pregătim“, a spus primarul comunei Topalu, Gheorghe Murat. Participantele sunt invitate să ia parte la spectacolul care le este dedicat duminică, 8 martie, la Căminul Cultural din Topalu. Doamnele vor fi delectate cu un spectacol de divertisment ce va conţine cântece, precum şi scenete susţinute de o trupă de artişti constănţeni. Sărbătoritele îl vor avea printre ele şi pe primarul comunei, care va ciocni un pahar în cinstea lor şi apoi se va retrage, pentru ca doamnele să se simtă în largul lor, ştiut fiind că accesul bărbaţilor este rareori permis la astfel de ocazii.


Cetatea Capidava, un pol de atracţie pentru turişti

Deşi comuna se pregăteşte să îmbrace haine de sărbătoare, aleşii locali nu uită nici în această perioadă de investiţii. „Săptămâna viitoare vom da startul proiectului de reabilitare şi consolidare a cetăţii Capidava, un proiect în care am depus toate eforturile şi de la care avem aşteptări mari. Comuna Toplau este binecuvântată să fie situată pe malul Dunării şi, mai mult, să fie aşezată pe leagănul fostei cetăţii Capidava, pe care dorim să o scoatem la lumină şi să o prezentăm oamenilor. Să îi atragem în acest fel pe turiştii dornici să descopere acest frumos colţ de Românie“, a mai spus primarul Gheorghe Murat. „Proiectul a fost derulat împreună cu Consiliul Judeţean, au fost ceva tergiversări cu licitaţia, dar acum sperăm ca lucrările să decurgă fără probleme“, a adăugat primarul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii