Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După ce a declarat război comerţului ilegal Primăria oraşului Eforie organizează Târgul de Vară

ro

10 Jul, 2014 00:00 1908 Marime text
După ce autoritatea publică locală a oraşului Eforie a declarat război comerţului ambulant şi neautorizat, după cum anunţam în urmă cu câteva zile, iată că acum anunţă organizarea Târgul de Vară Eforie. Expoziţia va avea loc săptămânal, în intervalul 16 iulie - 10 august, de miercuri până duminică, în zona strada Panselelor - aleea Cristal. Astfel, miercuri, după ora 18.00, vor fi amplasate standurile, joi se deschide târgul, începând cu ora 10.00, iar duminică se va închide.

Expozanţii îşi vor putea etala marfa contra unei taxe unice de participare, care este stabilită la tariful de 500 de lei/participant/stand pentru o săptămână de târg, în timp ce comercianţii care vor să participe în toate cele patru săptămâni vor beneficia de o reducere de 200 de lei, dacă vor achita taxa integral de la bun început. Târgul se organizează în conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Local Eforie nr. 124/28.05.2014. Cei care doresc să ocupe o poziţie cu un vad cât mai bun, trebuie însă să se grăbească.

„Alocarea spaţiilor pentru amplasarea standurilor sau pavilioanelor în cadrul târgului se va realiza în funcţie de ordinea primirii solicitărilor de la participanţi“, explică primarul oraşului Eforie, Ion Ovidiu Brăiloiu.
Reprezentanţii administraţiei publice locale transmit participanţilor la târg că vor avea ocazia de a comercializa orice fel de produse meşteşugăreşti specifice litoralului (diverse fabricate din scoici şi produse de promovare a zonei - brelocuri, magneţi şi alte materiale personalizate cu imagini din Eforie şi/sau alte localităţi situate pe litoralul Mării Negre), dar şi produse nealimentare care sunt specifice sezonului estival (îmbrăcăminte/încălţăminte de vară, bijuterii, ochelari de soare, pălării/şepci, poşete, curele, portofele, jucării etc.).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii