Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:14 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asfaltarea drumurilor şi finalizarea lucrărilor de la baza sportivă, priorităţile primarului comunei Nicolae Bălcescu

ro

26 Feb, 2015 00:00 1783 Marime text


Bugetul local pentru anul 2015 nu este foarte generos pentru comunităţile locale. Nevoi sunt multe, proiecte la fel, finanţarea se lasă aşteptată. Aşa cum ne-a obişnuit deja, primarul comunei Nicolae Bălcescu, Viorel Bălan, nu se plânge, ci caută cu orice preţ soluţii pentru binele comunităţii locale.


„Pot spune că am făcut eforturi colective şi am reuşit să ducem la bun sfârşit proiecte importante, precum decolmatarea derelei, asigurarea, reabilitarea şi extinderea iluminatului public, sistemul de apă şi canalizare, reabilitarea instituţiilor şcolare şi preşcolare. Am reuşit să punem la punct cam toate proiectele, în ordine logică. Acum, în fruntea listei de priorităţi au rămas drumurile. Suntem la finalul lucrărilor privind asfaltarea străzii Mihai Eminescu, cea care face accesul către grădiniţă, pe lângă Primărie. Cum a venit iarna, am fost nevoiţi să ne oprim din lucru, căci nu ne permitem să ne batem joc de materiale şi să facem o treabă de mântuială. De asemenea, anul acesta am vrea să reabilităm drumurile, mai exact să turnăm un strat bituminos, după ce vom finaliza lucrările de la această stradă“, a afirmat primarul Viorel Bălan.

 
Însă nu doar proiectele ce implică schimbarea la faţă a întregii localităţi se află pe lista de priorităţi a gospodarului-şef de la Nicolae Bălcescu. Pentru că segmentul sportiv este unul foarte important pentru oameni şi mai ales pentru că localitatea se poate mândri cu sportivi de excepţie, primarul face eforturi susţinute pentru ca lucrările de la baza sportivă să fie finalizate cât mai repede. „În primăvară, de îndată ce vremea se va îmbuna şi ne va permite, lucrările de la baza sportivă vor fi reluate. Avem echipă locală de fotbal, care va avea nevoie de un loc pentru antrenamente, aşa că ne bucurăm că am reuşit să accesăm acest proiect. La sfârşitul anului trebuie să fie gata investiţia. Banii pentru acest proiect vin din fonduri guvernamentale, cu cofinanţare din partea noastră“, a spus primarul Viorel Bălan. „Este vorba de o clădire nouă, unde, în prezent, s-au realizat vestiarele şi urmează să facem baza propriu-zisă. Desigur, baza sportivă va dispune de toate dotările necesare“, a explicat primarul comunei Nicolae Bălcescu, Viorel Bălan.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii