Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Wimbledon Simona Halep, o nouă victorie clară cu Paula Badosa și constănțeanca e în sferturi!

ro

04 Jul, 2022 20:16 1426 Marime text
  • În precedenta întâlnire dintre cele două, Simona a învins-o pe jucătoarea din Spania la turneul de la Madrid. 

Simona Halep a disputat în această seară meciul din optimile de finală ale turneului de la Wimbledon.

În vârstă de 30 de ani și clasată pe locul 18 WTA, constănțeanca a întâlnit-o în această fază pe spaniola Paula Badosa (24 de ani, 4 WTA și cap de serie numărul 4).

În precedenta întâlnire dintre cele două, în luna aprilie a acestui an, în turul doi la Madrid, Simona se impusese clar, 6-3, 6-1, iar Badosa viza acum revanșa.

Campioana de la Wimbledon din 2019 nu i-a dat însă nicio șansă ibericei, jucând încântător, precis și cu o siguranță debordantă, și impunându-se și de această dată în două seturi, 6-1, 6-2, succesul, venit după doar 59 de minute, aducându-i calificarea în sferturi.  

Am jucat un meci bun, Paula evoluează foarte bine, e o jucătoare valorosă, pe care e greu să o bați. A fost o plăcere să revin pe arena centrală. Nu m-am gândit că nu am pierdut niciun set până acum la ediția din acest an de la Wimbledon, dar e bine cum evoluez. Cresc de la partidă la partidă. Abia aștept să disput următoarul meci. E special pentru mine să joc la Wimbledon. E un teren nemaipomenit și mereu încerc să evlouez cât de bine pot, a declarat Simona după meci.   

UPDATE:

În sferturi, Simona o va întâlni pe Amanda Anisimova (SUA, 20 de ani, 25 WTA), care a trecut în optimi de Harmony Tan (Franța, 24 de ani, 115 WTA) cu 6-2, 6-3.    

Cine va câștiga meciul Halep - Anisimova se va duela în semifinale cu învingătoarea din sfertul Ajla Tomljanovic (Australia, 29 de ani, 44 WTA) - Elena Rybakina (Kazahstan, 23 de ani, 23 WTA).

Pe cealaltă parte de tablou, sferturile sunt Marie Bouzkova (Cehia, 23 de ani, 66 WTA) - Ons Jabeur (Tunisia, 27 de ani, 2 WTA) și Tatjana Maria (Germania, 34 de ani, 103 WTA) - Jule Niemeier (Germania, 22 de ani, 97 WTA).     

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Simona Halep)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii