Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:47 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei CSM Constanța a câștigat setul întâi, dar a cedat în prima dispută cu Steaua București

ro

06 Apr, 2024 21:13 680 Marime text
 
 
Echipa masculină de volei CSM Constanța a început astăzi, 6 aprilie 2024, evoluția din faza a doua din turneul play-off al Diviziei A1, în grupa 5-8.   
 
Adversara formației antrenate de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală este CSA Steaua București, iar primul duel dintre cele două s-a consumat în fieful echipei din București și s-a încheiat cu succesul acesteia, scor 3-1.
 
CSM Constanța a început însă foarte bine partida, câștigând primul set, cu 25-21, iar în parțialul secund având mai multe mingi de set, pentru ca în final Steaua să se impună cu 28-26 și să facă 1-1!
 
Ulterior, gazdele au câștigat și următoarele două seturi, cu același scor, 25-18, învingând cu 3-1.  

Pentru CSM Constanța au evoluat: Dinculescu 20 puncte (34 preluări, 38% pozitive, 21% excelente), Druță 15p, Vidoni 14p, Asmarandei 8p, St Jean 4p, Grigore 1p, Gavriz – libero, Frîncu, Constantinescu, Arquez, Badea, Săvoiu.

Întâlnirea Steaua – CSM Constanța se joacă după sistemul 2 din 3.
 
Meciul al doilea este programat miercuri, 10 aprilie 2024, la Constanța, iar, dacă va fi necesar, jocul al treilea se va disputa pe 13 aprilie, la București.

​Voleibaliștii noștri au debutat în faza a doua din play-off-ul Diviziei A1, grupa 5-8, cu un meci în Capitală. CSM Constanța a cedat în duelul cu CSA Steaua București, scor 1-3, în Sala Regimentului de Gardă. În ciuda unui prim set câștigat cu 25-21, băieții antrenați de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală nu au reușit să rămână la timona partidei. După un parțial secund foarte disputat, pierdut la mare luptă, cu 26-28, au cedat inițiativa definitiv și steliștii s-au impus în următoarele două seturi, cu un scor identic, 25-18. Scor final: 3-1, într-o oră și 45 de minute de joc. Meciul al doilea este programat miercuri, 10 aprilie, la Constanța și, dacă va fi necesar, jocul al treilea se va disputa pe 13 Aprilie, la București. Echipa noastră are nevoie de o victorie pe teren propriu pentru a împinge disputa în decisiv și mizează pe cât mai mulți spectatori la Sala Sporturilor. Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Volei)

Citește și:


Volei. CSM Constanța
Cristian Imhoff - „Suntem cam dezamăgiți că nu am acces în semifinale, dar continuăm lupta“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii