Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei Cadetele de la CS Medgidia, succes cu CSS1 Constanța, în cinci seturi. „Luptă acerbă la fileu“

ro

25 Jan, 2022 00:00 2201 Marime text

 
  • CSS1 Constanța a condus de două ori la seturi, dar CS Medgidia a revenit de fiecare dată și a reușit finalmente să se impună.
 
Echipa feminină de volei cadete a CS Medgidia a susținut primul meci pe 2022, iar întâlnirea (în deplasare, cu CSS1 Constanța) le-a adus oaspetelor o victorie cu 3-2. 
 
CSS1 Constanța a condus de două ori la seturi, cu 1-0 și 2-1, dar CS Medgidia a revenit de fiecare dată și a reușit finalmente să se impună, scor pe seturi 18-25, 25-18, 18-25, 25-13, 15-7.

„Cadetele au făcut un meci foarte bun cu CSS1 Constanța, pe care au învins-o cu scorul de 3-2, după o luptă acerbă la fileu. Deși primul set l-au pierdut la 18, fetele noastre au revenit în al doilea și l-au închis la aceeași bornă (25-18). Constănțencele au replicat și n-au vrut să se lase prea ușor, dar nici să schimbe scorul pe seturi și l-au închis după același model, tot cu 25-18. A fost momentul în care Medgidia s-a trezit și a câștigat categoric setul IV cu 25-13, ducând meciul în decisiv. De aici, nimic nu le-a mai oprit pe voleibalistele antrenate de Ella Nanu, care și-au adjudecat victoria după 15-7, exultând de fericire! Felicitări, fetelor!“, este mesajul CS Medgidia.
 
La Medgidia s-a disputat turneul 4 al întrecerii de minivolei, la care a participat și echipa gazdă (antrenoare, Nicoleta Cangea), care a cedat în ambele dispute: 1-3 cu Academia de Volei Tomis Constanța şi 2-3 cu LPS Brăila. „În al doilea meci al zilei, care a fost și cel mai disputat, cu LPS Brăila, victoria le-a scăpat printre degete fetelor noastre“, au precizat reprezentanții clubului din Medgidia.
   
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)

 
Citește și:
 
Divizia A2
Voleibalistele de la Academia Tomis Constanţa, succes în deplasare, după un meci nebun
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii