Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:07 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victoria Cumpăna - Farul Constanța, sărbătoare fotbalistică la Cumpăna, în campionatul juniorilor B1. Intrare liberă și tombolă!

ro

16 May, 2023 15:23 2125 Marime text


Stadionul din Complexul Sportiv „Centenar 2018“, de la Cumpăna, găzduiește joi, 18 mai, de la ora 18.00, marele meci mare Victoria Cumpăna – Farul Constanța, derby-ul Campionatului județean al juniorilor B1 (Under-17), partida care va stabili campioana!

Evenimentul este organizat de Primăria comunei Cumpăna și Consiliul Local Cumpăna, în parteneriat cu Clubul Sportiv Victoria Cumpăna. 

În clasament, Farul e pe primul loc, urmată, la distanță de trei puncte, de Victoria Cumpăna, astfel că întrecerea are o importanță aparte.

Intrarea la meci este liberă și, în plus, se va organiza și o tombolă, la care se vor câștiga zece tricouri, zece mingi de fotbal, iar premiul special va fi un tricou personalizat cu numele lui Gheorghe Hagi.

În deschidere, se va juca meciul Victoria Cumpăna – Sparta Techirghiol, la juniori mici.

Pentru comuna Cumpăna este o sărbătoare fotbalistică, având în vedere că disputăm un meci decisiv, iar adversarul e Farul Constanța. Faptul că cine învinge va merge mai departe în competiție, la faza de zonă, face ca miza confruntării să fie și mai mare, a declarat Ion Răuță, președintele CS Victoria Cumpăna.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii