Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:45 24 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victoria Cumpăna a învins și Pescărușul Sarichioi și urcă încă o treaptă în faza națională a Cupei României! (galerie foto)

ro

14 Aug, 2019 22:49 2903 Marime text
Echipa de fotbal Victoria Cumpăna, din Liga a 4-a a județului Constanța, continuă victoriile în Cupa României, sezonul 2019/2020, în această seară calificându-se în premieră în faza a treia națională a competiției!

Pregătită de Vasilică Cristocea şi Petru Bratanovici, echipa din Cumpăna, câștigătoarea fazei județene a Cupei României, își doboară etapă de etapă cea mai bună performanță.

În această seară, Victoria a jucat în faza a doua națională, întâlnind într-o singură manșă, la Cumpăna, pe terenul din Complexul Sportiv Centenar 2018, formația tulceană Pescărușul Sarichioi (Liga a 4-a), de care a dispus cu 3-0 (2-0).

Golurile au fost marcate de Ionuț Gheorghe (30, 68) și Cătălin Mazilu (45 - din penalty).

Gazdele au început meciul în formula: Cătălin Crantă - Eddy Năstase (cpt.), Raul Vintilă, Sorin Țeican, Iulian Coman, Mihai Scarlat, Vasilică Cristocea, Nicușor Ivanov, Ionuț Gheorghe, Cătălin Mazilu, Robert Aluas. Au mai evoluat Marian Cristea, Andrei Dragomir, Augustin Luca.  

Victorie istorică a echipei de fotbal Victoria Cumpăna! Felicitări și mult succes în continuare!, se arată pe pagina de Facebook „Cumpăna News“.


În această etapă, au intrat în competiţie cele 38 de câştigătoare ale fazei întâi şi 22 de echipe care au evoluat în ediţia precedentă a Ligii 3.

În faza întâi naţională, Victoria Cumpăna a dispus la scor, cu 6-0, de echipa de Liga a 3-a Axiopolis Cernavodă.      

În faza a treia națională, programată pe 28 august, se vor disputa 27 de meciuri, participând 54 de echipe: 30 calificate din faza a II-a naţională, 13 din Liga a 3-a şi 11 din Liga a 2-a.   

În pauza meciului Victoria Cumpăna - Pescărușul Sarichioi, primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju, a premiat două sportive din cadrul secției de lupte a CS Victoria Cumpăna (antrenor, Georges Papazu),   medaliate la Campionatul Național de lupte pe plajă, întrecere desfașurată în stațiunea 2 Mai: Bianca Iancău - vicecampioana națională la categ. 35 Kg și Gabriela Prodan - vicecapioană națională (Under-13) și medaliată cu bronz (Under-15) la categ. 40 Kg.

Fotografiile au fost preluate de pe pagina de Facebook a AJF Constanța (1 și 2) și de pe pagina Cumpăna News (galerie). 

Ti-a placut articolul?

Comentarii