Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasile Vicol, noul preşedinte al AJL Constanţa „Titlu nobil, cu Feţi-Frumoşi şi Ilene Cosânzene, care mă onorează, dar, totodată, mă obligă“

ro

14 Feb, 2019 00:00 2350 Marime text
Noul preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Lupte Constanţa, desemnat în urma alegerilor, este Vasile Vicol (46 de ani, fost multiplu campion naţional în acest sport). Fostul preşedinte al AJL, Gigi Pambuca, va fi în continuare preşedinte de onoare al forului.
 
„Am fost ales prin «vot popular» preşedinte al Asociaţiei Judeţene de lupte. Titlu nobil, cu Feţi-Frumoşi şi Ilene Cosânzene, care mă onorează, dar totodată mă obligă să mă zbat mai mult decât înainte, ţelul meu fiind acelaşi: de a ajuta copilaşii noştri în a creşte frumos, responsabil, de a le dezvolta un corp şi o minte frumoase, un caracter deosebit, de a le arăta drumul drept şi frumos în viaţă. Mulţumesc familiei luptelor, care mi-au dat totul, mulţumesc colegilor pentru încrederea acordată, mulţumesc prietenilor, foştilor luptători, pentru ajutorul oferit an de an. Împreună vom fi mai puternici, împreună putem, împreună vom reuşi, iar aceşti copilaşi vor avea viaţa mai colorată. Copiii sunt viitorul, stă în puterea noastră în a le arăta drumul corect în viaţă, în a le schimba destinul“, a fost mesajul lui Vasile Vicol, postat pe Facebook.
 
Sursa foto: Facebook (Vasile Vicol)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii