Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Va fi o partidă spectaculoasă“ Cezar Andrieş se luptă cu Farid Tahiri în Italia pentru titlul european

ro

02 Feb, 2017 00:00 4182 Marime text
Luptătorul Cezar Andrieş, din Năvodari, va susţine la sfârşitul acestei luni, pe 26 februarie, în Italia, o partidă pe reguli de K-1 care are ca miză titlul continental la categoria -60 kg. 

Sportivul de 19 ani îl va înfrunta în gala de la Imola pe Farid Tahiri, un luptător cu origini marocane, ce reprezintă clubul Pro Fighting Imola. Tahiri concurează la categoriile 60 kg sau 63 kg şi are până acum 24 de meciuri (19 victorii, dintre care opt prin KO, două egaluri şi trei înfrângeri).
 
„Nu ştiu prea multe despre adversarul meu, dar am înţeles că este unul redutabil. Astfel că va fi un meci spectaculos. Sper să am o evoluţie bună şi să câştig“, a declarat Cezar Andrieş, care e pregătit la kickboxing de Marcel Jipeanu, la CS Năvodari. În gala de la Imola va evolua şi un alt sportiv de la CS Năvodari, Petrică Purcaru, care îl va întâlni la categoria 65 kg pe Cristiano Faustino, un luptător care a evoluat şi la Supeerkombat.
 
Născut în Constanţa, dar stabilit la Năvodari, Cezar Andrieş practică kickboxing de trei ani şi jumătate, iar anul trecut a cucerit centura categoriei 60 kg la campionatul „Voievod 2016“, de la Chişinău, o puternică întrecere internaţională, la care au evoluat sportivi din 14 ţări. De asemenea, Cezar are numeroase medalii la competiţiile interne la care a participat cu CS Năvodari.

„Bombardierul“ Ion Pascu, alături de Conor McGregor

Ion Pascu, cel mai bun luptător MMA (arte marţiale mixte) din România, sportiv originar din Constanţa, a semnat un contract în Irlanda, la clubul unde se pregăteşte Conor McGregor (cel mai cunoscut luptător al lumii), sub îndrumarea lui John Kavanagh. „Mă antrenez în cea mai mare sală din lume şi sunt sigur că 2017 e anul meu!“, a postat Ion „Bombardierul“ Pascu pe Facebook.
 
Sursa foto: Facebook
 
Citeşte şi:

Luptătorul Cezar Andrieş, de la CS Năvodari, a cucerit centura la campionatul „Voievod 2016“, din Republica Moldova (galerie foto)

„Bombardierul“ Ion Pascu, din Constanţa, l-a învins pe Ivan Brguljan la Superkombat (galerie foto)

„Bombardierul“ Ion Pascu este din Constanţa: Cel mai tare luptător de MMA din România a devenit tătic (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Daniel Codreanu 02 Feb, 2017 01:27 Succes Cezarica! Navodari este cu tine!