Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:11 20 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andi Călin şi Florin Lupu se întâlnesc în main-event Nouă constănţeni vor evolua în gala Urban Legend de la Mamaia (galerie foto)

ro

22 Apr, 2017 00:00 8518 Marime text
Gala Urban Legend, care se va disputa pe 28 mai, în Mamaia, la Scoica Land Ballroom, are pe afiş mulți luptători constănţeni. Vor fi meciuri atractive, atât pe reguli de K-1, cât şi MMA, organizatorul Mihai Isop estimând că evenimentul se va desfăşura cu casa închisă.
 
Luptătorii de la cluburi din municipiul şi judeţul Constanţa care vor evolua sunt: Andi Călin, Răzvan Popiea (Oyama Karate Constanţa; antrenor, Marius Burlacu), Cezar Andrieş (CS Năvodari Kempo K-1; antrenor, Marcel Jipeanu), Liviu Iancu (Kickbox Ursoi Constanţa; antrenat de colectivul de la asociația sportivă), Robert Isop, Octavian ScoruşŞtefan Marcu (Urban Legend Academy; antrenor, Serhan Iaia), Ştefan Ilaşcu (Tai-Chi-Do-Ryu; antrenor, Marcel Ilaşcu), Marius Sandu (Axiopolis Cernavodă; antrenor, Mircea Stoian) și Marian Simion (Atomic Fighter Cernavodă; antrenor, George Cadiu).

Urcă în ring şi un dublu campion mondial

Meciurile în care vor evolua constănţenii sunt: Andi Călin - Florin Lupu (main-event), Cezar Andrieş (campion european WTKA) - Marian Şerban (co-main-event), Liviu Iancu - Călin Petrişor, Răzvan Popiea - Daniel Bengulescu, Robert Isop - Sergiu Diaconu (campion mondial la Ashihara Karate în 2014 şi 2016), Octavian Scoruş - Alin Iancu, Ştefan Ilaşcu - Marian Simion şi Marius Sandu - Ştefan Marcu. Din corpul de arbitri fac parte şi constănţenii Şenol Amamut, Ionel Crînguş şi Nicolae Ababei, iar la asigurarea spectacolului va contribui şi o trupă muzicală.

„Va fi o gală cu un nivel valoric foarte ridicat“

„În primă fază, preconizasem 16 lupte, dar se pare că vor fi 20. Toată lumea estimează că vom merge cu casa închisă. Va fi o gală cu un nivel valoric foarte ridicat“, a declarat constănţeanul Mihai Isop, reprezentant al Urban Legend, „o promoţie în care scoatem la lumină tinere talente, dar acordăm respectul cuvenit şi legendelor“. La gală şi-au anunţat prezenţa şi mai mulţi antrenori şi jucători de la SSC Farul Constanţa, liderul detaşat al Ligii a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa.

Luptă pentru o cauză nobilă

Biletele costă 30 de lei şi 100 de lei şi vor fi scoase la vânzare de la 1 mai. Evenimentul are şi o componentă umanitară, Mihai Isop declarând că un procent de 10% din toate încasările şi vânzările cu ocazia galei va fi direcţionat către o fostă practicantă de Ashihara Karate din Braşov, care suferă de o boală incurabilă. „Familia sportului de contact e mare, iar, când un membru al ei e în suferinţă, dă dovadă de solidaritate“, a declarat reprezentantul Urban Legend, care este legat de fosta sportivă de o lungă prietenie, de 17 ani, de la Campionatul Naţional din 2000.
 
Sursa foto: Facebook 

Ti-a placut articolul?

Comentarii