Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Năvodari Kempo K-1, colecţionar de medalii. A urcat pe podium de 14 ori la Naţionale (galerie foto)

ro

13 Mar, 2017 00:00 3034 Marime text
CS Năvodari Kempo K-1 a obţinut 14 medalii la Campionatul Naţional de semi-kempo, de la Bucureşti. Marcel Jipeanu, cel care-i pregăteşte pe luptătorii de la club, a participat la competiţie cu 17 sportivi, gruparea de la Năvodari obţinând nouă medalii de aur, trei de argint şi două de bronz.
 
„La acest campionat au participat peste 500 de sportivi, din toată ţara. Au fost categorii şi cu 14 sportivi. Suntem colecţionari de medalii. Sunt mândru că lucrez cu aceşti copii“, a declarat Marcel Jipeanu. Dintre elevii săi, au urcat pe podium în capitală următorii: Eduard Şchiopu - locul 1 (a avut patru victorii), Robert Munteanu - locul 1 (trei victorii), Amalia Niţă - locul 1 (trei victorii), Zeynep Sezgin - locul 1 (trei victorii), Diana Brânză - locul 1 (trei victorii), Antonio Coman - locul 1 (trei victorii), Albert Potoceanu - locul 1 (trei victorii), Damian Ungureanu - locul 1 (două victorii), Cezar Andrieş - locul 1 la semi-kempo şi locul 3 la full-kempo, Andrei Potoceanu - locul 2 (două victorii), Antonio Radu - locul 2, Nadia Cojocariu - locul 2, Petrică Purcaru - locul 3.
 
Proaspăt campion european, Cezar Andrieş a participat la două probe, semi-kempo şi (în premieră) full-kempo. De asemenea, Andrei Potoceanu a câştigat două meciuri, dar a pierdut finala, în faţa unui coleg de club. Pe 25 martie, luptătorii de la CS Năvodari Kempo K-1 vor participa, tot în capitală, la Campionatul Naţional FRFK. Apoi, pe 1 aprilie, 15 sportivi de la Năvodari vor concura, la Craiova, la gala Fight 4 Respect „Luptă în ring, nu în stradă“.
 
Sursa foto: Facebook 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii