Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Va dona bani şi Dinu Todoran S-a stabilit data la care va fi prezentat lotul SSC Farul Constanţa

ro

13 Aug, 2016 00:00 6017 Marime text
Lotul echipei înfiinţate de fanii FC Farul, Suporter Spirit Club Farul Constanţa, va fi prezent oficial vineri, 19 august, cu două zile înainte de debutul în Liga a IV-a. Prezentarea jucătorilor, dar şi a echipamentului va avea loc de la ora 17.30, la Maritimo Shopping Center, acolo unde, în urmă cu jumătate de an, a fost înfăţişat publicului şi lotul FC Farul, înainte de startul partidelor oficiale din 2016.

„Datorită lor, sloganul nostru capătă putere!” 

Suporterii au anunţat că SSC Farul va fi sprijinită, cu o sumă, şi de fostul jucător al FC Farul Dinu Todoran (37 de ani), în prezent antrenor al echipei de Liga 1 FC Voluntari. „Proiectul continuă şi fiecare zi aduce cu ea multă muncă, dar şi satisfacții! Petre Grigoraş a pus ieri (n.r. joi) bani în cont. Marţi o face şi Dinu Todoran. Îi aşteptam şi pe Alex MăţelPaul Peniu şi pe toţi ceilalţi să vină alături de noi! Banii sunt extrem de importanți pentru proiectul nostru! În afara faptului că ne ajută să ne realizăm bugetul, aceşti farişti sunt importanți şi pentru ceea ce reprezintă pentru fiecare dintre noi. Sunt idoli pentru noi şi contează în plan sentimental să îi vedem că le pasă! Le mulţumim public şi putem spune cu tărie că, datorită lor, sloganul nostru capătă putere! Împreună ducem mai departe spiritul farist!“, au precizat fanii.

Vine şi Sorin Chiţu

La începutul săptămânii viitoare, este aşteptat la Constanţa şi atacantul Sorin Chiţu, pentru efectuarea vizitei medicale. De asemenea, joi, 18 august, reprezentanţii SSC Farul plănuiesc să aibă o întâlnire cu fostele glorii ale „marinarilor“. SSC Farul va debuta în campionat duminică, 21 august, când se va duela, de la ora 11.00, cu Sparta Techirghiol. Partida ar fi trebuit să aibă loc la Constanţa, dar SSC Farul a răspuns pozitiv cerinţei Spartei ca meciul să fie găzduit de stadionul din Techirghiol, în cadrul manifestărilor prilejuite de Zilele oraşului Techirghiol.

Amical cu CFR Constanţa

Sâmbătă, 13 august, SSC Farul va susţine o nouă partidă de verificare, elevii lui Ion Barbu întâlnind, de la ora 11.00, formaţia de Liga a IV-a CFR Constanţa, pe terenul acesteia. În aceeaşi zi, dar de la ora 10.00, FC Farul (Liga a III-a) dispută un meci amical pe stadionul „Farul“, de la ora 10.00, contra formaţiei Viitorul Fântânele, care evoluează în Liga a IV-a.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii