Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Craiova e în cantonament pe litoral. Fotbaliştii lui Piţurcă se pregătesc şi pe plaja de la Mamaia (galerie foto)

ro

11 Oct, 2019 00:00 1950 Marime text
În perioada de pauză din Liga 1, dată de meciurile echipelor naţionale, Universitatea Craiova a luat decizia de a efectua un cantonament de cinci zile pe litoral, care se va încheia duminică, 13 octombrie.
 
Lotul echipei craiovene s-a cazat la un hotel din Mamaia, iar antrenorul principal Victor Piţurcă şi staff-ul său conduc trei şedinţe de pregătire pe zi. Fotbaliştii lucrează atât pe teren normal, cât şi pe nisipul plajei de la Mamaia. Lotul de jucători pentru acest cantonament este format din: portari - Mirko Pigliacelli, Laurențiu Popescu și Andrei Marinescu; fundași - Tiago Ferreira, Marius Briceag, Renato Kelic, Ștefan Vlădoiu, Ivan Martic, Stephane Acka, Mihai Bălașa, Uros Cosic și Alexandru Mățel; mijlocași - Bogdan Vătăjelu, Alexandru Mateiu, Alexandru Ioniță, Antoni Ivanov, Kamer Qaka, Cristi Bărbuț, Ionuț Popescu și Goran Zakaric; atacanți - Raoul Baicu, Elvir Koljic, Carlos Fortes, Mihai Roman, Ștefan Baiaram și Andrei Ivan.
 
Sursa foto: Facebook (Universitatea Craiova)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii