Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:30 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unirea Constanța, victorie cu Metaloglobus București. „Am făcut o primă repriză foarte bună“

ro

16 Feb, 2022 00:00 2131 Marime text

 
  • Contra unui adversar clasat superior în ierarhia Ligii a 2-a, formația de pe litoral a condus cu 3-0 la pauză.
 
Echipa de fotbal Unirea Constanța, aflată pe locul 17 în clasamentul Ligii a 2-a, a disputat un nou meci amical, întâlnind, la baza sportivă de la Berceni, Metaloglobus București, situată pe o poziție superioară, 11, în ierarhia eșalonului secund.
 
Partida s-a încheiat cu succesul formației de pe litoral, scor 3-2 (3-0), golurile Unirii fiind marcate de Ardelean (din penalty), Nicola și Neacșu. În prima repriză, echipa pregătită de Leo Strizu a jucat cu: Udrea - Nicola, Gogor, Bobaru, Șuteu - M. Lăcătuș, Ciuciulete, Ardelean - R. Tudor, Chirițoiu, Neacșu. După pauză au mai intrat: Coza, R. Niță, Mitrache, Cireșoiu și Carabela. „Am făcut o primă repriză foarte bună, dar nu sunt mulțumit de ceea ce s-a întâmplat după pauză. Mai avem un amical, cu FC Argeș 2, apoi suntem pregătiți pentru reluarea campionatului“, a declarat antrenorul Unirii Constanța.
 
Amicalul cu Metaloglobus a fost penultimul din perioada de pregătire pentru formația de pe litoral, care-și dispută meciurile de acasă la Techirghiol, testul cu FC Argeș 2 (Liga a 3-a), de pe 19 februarie, urmând a încheia seria amicalelor. Unirea a mai disputat până acum în această iarnă trei dispute de verificare: 3-0 cu FCSB 2 (Liga a 3-a), 1-2 cu Progresul Spartac (Liga a 3-a) și 4-4 cu Unirea Slobozia (Liga a 2-a).
 
La Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia s-a derulat un stagiu de pregătire al echipei naționale Under-19 a României, iar selecționerul Adrian Văsîi a convocat la această acțiune și patru jucători de la Unirea Constanța: Paul Coza, Alexandru Șuteu (fundași), Aurelian Ciuciulete (mijlocaș) și Andreas Chirițoiu (atacant). Și de la Farul Constanța au participat patru fotbaliști la acțiunea de la Mogoșoaia: Gabriel Dănuleasă, Dan Sîrbu (fundași), Răzvan Tănasă și Ștefan Bodișteanu (atacanți).               
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Unirea Constanţa)
 
Citește și:
 
Unirea Constanţa - Unirea Slobozia, partidă cu goluri multe. De la 1-3 la 4-4!
 
Unirea Constanța a pierdut amicalul cu Progresul Spartac
  
Unirea Constanţa, victorie în primul meci amical din acest an
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii