Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unirea Constanța a început pregătirea. Echipa va juca în Liga a 2-a și în sezonul viitor (GALERIE FOTO)

ro

27 Jun, 2022 22:55 2391 Marime text
  • Primul antrenament al formației din această vară s-a desfășurat pe stadionul din Clinceni.

Echipa de fotbal Unirea Constanța a început pregătirea pentru sezonul 2022/2023 al Ligii a 2-a.

Federația Română de Fotbal a dat un răspuns favorabil cererii de certificare depusă de club, astfel că Unirea va evolua tot în eșalonul second, deși retrogradase în Liga a 3-a la finele ediției 2021/2022.

Federația Română de Fotbal a anunțat oficial, astăzi, soluționarea cererilor de acordare a certificatului pentru participarea în Campionatul Național Liga a 2-a. Echipa noastră a îndeplinit toate condițiile pentru participarea în sezonul viitor al ligii secunde, alături de alte 14 cluburi, cărora li se vor adăuga cele promovate din Liga a 3-a. Două dintre retrogradatele din Liga 1, Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș nu se află pe lista echipelor care au primit certificare, astfel că s-au vacantat două locuri în eșalonul secund.

În aceste condiții, conform regulamentului, echipa noastră, Unirea Constanța, va evolua și în sezonul viitor în Liga a 2-a, celălalt loc urmând să fie ocupat de Politehnica Timișoara, se arată pe site-ul oficial al Unirii Constanța.

  
Primul antrenament al echipei din această vară s-a desfășurat pe stadionul din Clinceni, urmând ca în zilele următoare să fie stabilit programul pentru întreaga perioadă de pregătire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Unirea Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii