Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:38 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde s-a relaxat Simona Halep, înainte de plecarea în America și ce mesaje a primit din partea fanilor

ro

01 Mar, 2019 19:15 1479 Marime text
Simona Halep se pregătește pentru turneul de la Indian Wells, pe care l-a câștigat în 2015, dar și-a făcut timp și pentru a posta pe Instagram o fotografie care să anunțe, cu bucurie, sosirea primăverii, scrie digisport.ro. 

Următorul turneu la care va participa Simona Halep va fi cel de la Indian Wells, transmis în direct de Digi Sport în perioada 4-11 martie.

Până să plece în America, fostul lider mondial nu a ratat şansa să se relaxeze la un salon de înfrumuseţare, acolo unde s-a lăsat pe mâna lui Sorin Startulat, un celebru hair stylist în lumea vedetelor.

"Eşti cea mai frumoasă jucătoare din lume!", "Eşti uimitoare! Mi-ai tăiat respiraţia, fată dragă!", "Zâna primăverii! Cum ne-aduce ea lumina și zâmbetul în suflet în mijlocul unei zile agitate! Te iubim, comoară!!" sau "Mi-ai tăiat respirația..măi fată dragă, ești superbă!!" sunt câteva din mesajele pe care Simona le-a primit din partea fanilor.

Ba chiar unul dintre admiratori i-a scris şi o poezie în engleză: "She is beauty, she is grace, she will make her service ace!".

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii