Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un dublu mixt de vis Simona Halep şi Horia Tecău speră să fie medaliaţi la Jocurile Olimpice din 2020

ro

05 Dec, 2018 00:00 1414 Marime text
Simona Halep a absentat la Jocurile Olimpice din 2016, dar situaţia va fi alta la ediţia din 2020, când campioana constănţeană, numărul 1 în clasamentul mondial al tenisului feminin, speră să urce pe podium. De asemenea, jucătoarei i-ar plăcea să fie port-drapelul României la competiţia de peste doi ani.
La JO 2020, românii vor putea avea ocazia de a-i vedea împreună pe teren, la dublu mixt, pe Horia Tecău şi Simona Halep, ambii din Constanţa. Horia a fost medaliat cu argint, la dublu masculin, la Jocurile Olimpice din 2016, iar la următoarea ediţie şi-a propus aurul alături de Simona. „Cred că aş face o pereche foarte putermică cu Simona Halep. Cel mai important e să fim sănătoşi şi să obţinem calificarea. Ar fi frumos că avem împreună amintirea unei medalii la Jocurile Olimpice“, a spus Horia Tecău.
„Mă înţeleg bine cu Horia şi am face un dublu mixt foarte bun. Am mai jucat împreună. Ar fi o realizare foarte mare pentru mine ca, în afară de rezultatele de până acum, să urc pe podium şi la Jocurile Olimpice. Sunt onorată să fac parte din lotul olimpic al României. Cea mai mare realizare pentru un sportiv e să îşi reprezinte ţara. Vreau să fiu port-drapelul României în 2020, dacă o voi merita şi dacă cei care decid aceasta vor considera că pot primi această onoare. Aş fi extrem de bucuroasă“, a declarat şi Simona Halep.
Sursa foto: ZIUA de Constanţa      
Citeşte şi:
Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Horia Tecău şi Marius Copil, în lotul olimpic al României
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii