Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:05 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultimele rezultate obținute de sportivii CS Victoria Cumpăna, prezentate la „Serbarea câmpenească” (GALERIE FOTO)

ro

02 May, 2023 15:55 1322 Marime text
 
 
Conform tradiției, Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpăna au organizat în localitate „Serbarea câmpenească”, iar evenimentul s-a simțit ca o mare petrecere în familie.
 
În cadrul evenimentului, au fost prezentate și ultimele rezultate obținute de sportivii Clubului Sportiv Victoria Cumpăna la competițiile naționale și locale, grațioasele campioane ale secției de gimnastică ritmică oferind o frumoasă reprezentație.

 
Cei care au luat parte la evenimentele prilejuite în comuna Cumpăna, de Ziua Internațională a Muncii, s-au bucurat de muzică bună, bucate tradiționale alese, un spectacol de zile mari, toate întreținând voia bună.
 
Mulțumim artiștilor, sportivilor și tuturor celor prezenți la Cumpăna care au făcut din acest eveniment un succes!, este mesajul de pe pagina de Facebook „Cumpăna News“.

 

Respectul meu și al administrației locale pentru toți cei care muncesc, pentru cei care au ales să rămână acasă, să petrecem împreună 1 mai. Dar gândul meu merge în a le transmite multă sănătate și bucurie tuturor cumpănenilor, oriunde s-ar afla. Cei de acasă le transmit gânduri bune și să reveniți sănătoși!, a spus primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

 
Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii