Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultima şansă Cu jucători de la FC Viitorul în lot, România înfruntă Polonia în deplasare

ro

10 Jun, 2017 00:00 2288 Marime text
Echipa naţională de fotbal a României susţine sâmbătă meciul din deplasare cu Polonia, contând pentru etapa a şasea a grupei E de calificare la Campionatul Mondial din 2018. Partida se dispută la Varşovia, de la ora 21.45, iar în România confruntarea poate fi urmărită în direct la TVR1.
 
Polonia este liderul grupei, cu 13 puncte, în vreme ce România ocupă poziţia a patra, cu şase puncte, astfel că tricolorii speră la un rezultat pozitiv, pentru a mai păstra şanse de calificare la Mondiale. Christoph Daum, selecţionerul României, a convocat pentru acest meci şi trei jucători de la campioana României, FC Viitorul, fundaşii Romario BenzarBogdan Ţâru şi Cristian Ganea. De asemenea, este prezent şi mijlocaşul Răzvan Marin, fost la FC Viitorul, în prezent la formaţia belgiană Standard Liège.
 
Tot sâmbătă, în grupa E se mai joacă meciurile Kazahstan - Danemarca şi Muntenegru - Armenia. Clasamentul este următorul: 1. Polonia - 13p, 2. Muntenegru - 7p, 3. Danemarca - 7p, 4. România - 6p, 5. Armenia - 6p, 7. Kazahstan - 2p. După meciul din Polonia, România va susţine, pe 13 iunie, pe Cluj Arena, de la ora 21.00, şi partida amicală cu Chile, câştigătoarea Copa America.
 
Sursa foto: frf.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii