Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Constanța, termen azi în dosarul privind moartea lui Andrei, de 13 ani, din Mangalia

ro

22 Sep, 2020 00:00 1731 Marime text
  • Andrei a decedat pe data de 12 martie.

Azi, la Tribunalul Constanța este programat un nou termen de judecată în dosarul privind moartea lui Andrei, de 13 ani, din Mangalia! Ședința va începe la ora 09.00.
 
Acest termenul este al doilea, primul fiind stabilit pentru 18 august când dosarul a fost amânat pentru azi, având în vedere că cel acuzat de moartea lui Andrei, Daniel S., un tânăr de 15 ani, tot din Mangalia, nu a fost reprezentat de un avocat, asistenţa judiciară fiind obligatorie în cauză.
 
Oricare va fi decizia Tribunalului Constanța, aceasta va putea fi contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
În rechizitoriul întocmit, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța arată că, la data de 01 februarie 2020, la ora 15.00, organele de poliție din cadrul Poliției Municipiului Constanța au fost sesizate prin serviciul 112 că o persoană se află căzută pe strada 1 Decembrie 1918 din Mangalia. Un echipaj al poliției s-a deplasat la fața locului unde au identifica o persoană de sex masculin, în persoana victimei, Andrei, întinsă pe jos în timp ce o altă persoană îi făcea un masaj cardiac. La locul în care se afla căzut Andrei a sosit un echipaj medical care a preluat victima și transportat-o la spital în Mangalia și în final a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Tot la fața locului a fost identificat și Daniel, de 15 ani, care a declarat organelor de poliție că el a lovit victima, pe fondul unor discuții. În urma cercetărilor, procurorii au stabilit că între inculpatul minor și persoana vătămată minoră a exista o stare tensionată preexistentă ce a pornit inițial de la o fată. Andrei a decedat pe data de 12 martie.
 
Citește și:
 
Nici Ioan Albu, fost prefect al județului Constanța, nu este mulțumit de decizia Judecătoriei Medgidia

Sentință definitivă pentru tânăra mămică din Medgidia, acuzată că și-a înjunghiat fiica
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii