Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Triatlonistul constănțean Cristian Tranulea nu se desparte de bicicletă nici în somn. Campionul, întrebat - „Și prietena nu e geloasă?“

ro

06 May, 2020 00:00 3934 Marime text

Pasiunea tânărului triatlonist constănțean Cristian Tranulea pentru sport și pentru materialele sportive care-l slujesc cu credință în timpul curselor a depășit cu mult spațiul de concurs și de antrenament.

Sportivul de 19 ani, legitimat la CSA Steaua București, le rezervă acestora un loc și un rol aparte. De pildă, Cristian a postat pe Facebook, în glumă, cu mesajul „Noapte bună!“, o imagine din camera sa, în care, în pat, alături de el, se odihnește... bicicleta de concurs! Comentariile prietenilor nu au întârziat, bineînțeles, să apară, având același ton hazliu, ca și postarea sportivului.
„Nici nu ai murdărit lenjeria de la lanț!“,a spus cineva. „Poza e veche, atunci bicicleta era nouă. Nu m-a bătut mama, deci cred că nu am murdărit nimic“, a răspuns triatlonistul. „Și prietena nu e geloasă?“, a mai fost chestionat campionul. „Acum că zici... se cam uita ciudat la ea!“, a venit răspunsul. „Biciclofil ăsta micu“, „Ce face statul în casă...“ sau „O pernă n-aveai și pentru ea?“, au fost alte comentarii. „Trebuie pusă invers, să o iei în brațe“, a fost sfătuit la final Cristian. „Eu sunt mai distant“, a glumit acesta.

Sursa foto: Facebook (Cristian Tranulea)


Citește și:

„Nu îmi pune nimeni frână. Nici măcar un virus!“ Triatlonistul Cristian Tranulea a găsit soluția pentru a „înota“ în casă (video)

Triatlonistul Cristian Tranulea, antrenamente în vreme de coronavirus „Pregătirea nu se oprește, doar se adaptează!“
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii