Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei tineri de la HC Dobrogea Sud Constanţa, la lotul naţional de cadeţi, care susţine două meciuri cu Serbia

ro

05 Mar, 2021 00:00 4649 Marime text

 
  • Teodor Ştefan, David Pavlov şi Daniel Paraschiv merg la Timişoara cu lotul naţional. 
  • Cei trei au participat, în ultimul timp, şi la meciurile susţinute de HC Dobrogea Sud II în Divizia A.
  • La doar 16 ani şi 9 luni, Teodor Ştefan a devenit cel mai tânăr debutant al HCDS în Liga Naţională.  
 
Echipa naţională de handbal cadeţi a României desfăşoară o acţiune de pregătire la Timişoara, în perioada 9-14 martie, iar HC Dobrogea Sud Constanţa are trei reprezentanţi la acest stagiu.
 
Este vorba de tinerii handbalişti, născuţi în 2004, David Pavlov, Teodor Ştefan (extreme dreapta) şi Daniel Paraschiv (portar). Pe finalul stagiului, România va susţine şi două meciuri de verificare cu echipa similară a Serbiei, pe 12 martie (de la ora 18.00) şi pe 13 martie (de la ora 11.00). Cei trei handbalişti au participat, în anii trecuţi, şi la alte acţiuni ale lotului naţional. De pildă, în decembrie 2019, David Pavlov şi Teodor Ştefan au luat parte la un stagiu de pregătire la Barcelona, care a inclus şi un turneu amical. Iar înainte de deplasarea în Spania Pavlov, Ștefan şi ceilalţi colegi ai lor de la lotul naţional de cadeţi s-au aflat în pregătire centralizată la Izvorani.
 

Convocaţi de la prima acţiune

 
De asemenea, în acelaşi an, dar în luna august, David Pavlov, George Teodor Ştefan, dar şi Daniel Paraschiv (acesta din urmă, pe atunci, la CSS Medgidia) s-au numărat printre cei 24 de convocaţi la prima acţiune de pregătire centralizată a echipei naţionale de cadeţi a României, derulată la Predeal. Lotul convocat pentru acea acţiune a fost construit pe structura programului Plan Talent, prima generaţie.
 

Debut în Liga Naţională la 16 ani!

 
Cei trei tineri ai HCDS au participat, în ultimul timp, şi la meciurile susţinute de HC Dobrogea Sud II în Divizia A. Mai mult, Teodor Ştefan a fost cooptat şi în lotul primei echipe, pentru un meci oficial din Liga Naţională, cel cu CSM Reşiţa (37-17 în etapa a 18-a), în care a şi debutat în prima divizie, marcând şi trei goluri! Mai mult, la doar 16 ani şi 9 luni, Teodor Ştefan a devenit cel mai tânăr debutant al HCDS în prima ligă!  
   
Citeşte şi:
 
Handbaliştii David Pavlov, George Teodor Ştefan şi Daniel Paraschiv, în pregătire cu echipa naţională, la Predeal (galerie foto)

UPDATE
Tinerii handbalişti David Pavlov şi George Teodor Ştefan, de la HC Dobrogea Sud Constanţa, sunt cu echipa naţională la Barcelona

 
HC Dobrogea Sud
Teodor George Ștefan (16 ani), în premieră la lotul de seniori. Debut de vis în Liga Naţională!

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii