Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei rugbyşti constănţeni selecţionaţi în lotul României Under-20 pentru cel de-al treilea stagiu în vederea Euro

ro

14 Nov, 2019 00:00 2704 Marime text

Echipa naţională Under-20 de rugby a României va efectua al treilea stagiu de pregătire în vederea Campionatului European. Acţiunea se va desfăşura între 17 şi 24 noiembrie, iar din lotul convocat fac parte şi trei sportivi de la echipe constănţene.


Este vorba de Andrei Cabason (linia a II-a), Laurenţiu Pocovnicu (fundaş) - de la Tomitanii Constanţa şi Sorin Pândichi (mijlocaş la grămadă) - de la CS Năvodari. Toţi trei au participat şi la precedentul stagiu al României U-20. Acum, rugbyştii vor intra în cantonament la Complexul Sportiv Naţional Nicolae Navasart de la Snagov, iar antrenamentele se vor desfăşura la Izvorani.


„Este un stagiu în care nu vom pune accent atât de mult ca până acum, ca în celelalte stagii, pe componenta fizică şi de fitness, ci pe cea de îmbunătăţire a abilităţilor tehnice individuale, pentru că acestea ne vor ajuta să creştem nivelul de joc. Dezvoltarea individuală a jucătorului este foarte importantă şi dorim să continuăm cu aceasta, să ajungem la un nivel mai înalt faţă de ceea ce am făcut până acum şi astfel să pregătim terenul pentru stagiul 4, ce va avea loc în decembrie. Sunt câţiva jucători noi care ni se alătură şi pe care am dorit să îi vedem de ceva vreme, însă, din cauza accidentărilor pe care le-au avut sau alte problem, nu au putut fi prezenţi aici. Este important pentru noi să creăm o concurenţă pe fiecare post, ceea ce va creşte şi nivelul de joc al fiecărui jucător, motivaţia de joc şi intensitatea pregătirii”, a declarat Lasha Tavartkiladze, antrenorul principal al României U-20, potrivit frr.ro.


Sursa foto: frr.ro


Citeşte şi:

Echipa Tomitanii Constanţa are doi jucători convocaţi la lotul naţional Under-20, care se pregăteşte pentru Campionatul European

Rugbystul Kamil Sobota, de la Tomitanii Constanţa, convocat la Naţionala de seniori a României (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii