Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:45 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei fotbalişti de la FC Viitorul au jucat în meciul România - Mexic

ro

05 Jun, 2021 23:16 3536 Marime text
 
  • Selecţionata olimpică a României efectuează un stagiu de pregătire în Spania, fiind prevăzute şi două partide de verificare.  

Echipa naţională de fotbal Under-23 a României a susţinut în această seară, în Spania, meciul amical cu selecţionata similară a Mexicului.

Tricolorii efectuează la Marbella un stagiu de pregătire în vederea participării la Jocurile Olimpice de la Tokyo, fiind programate şi două partide de verificare.

Prima a fost cu Mexicul, selecţionată care s-a impus cu 1-0 (Angulo 76).

La stagiul din Spania, condus de antrenorul Nicolae Dică, au fost convocaţi şi patru jucători de la FC Viitorul, trei dintre ei jucând în această seară: Radu Boboc, Andrei Ciobanu (titulari) şi George Ganea.

Al patrulea fotbalist al echipei constănţene, Gabriel Buta, a fost rezervă neutilizată contra Mexicului.

România a jucat cu: Aioani - Boboc, Cr. Manea, Nedelcu (Grigore 88), Velisar (Rațiu 78) - Cîmpanu (G.  Ganea 61), M. Marin (cpt.) (Perianu 88), O. Popescu (M. Dulca 61), A. Ciobanu (Miculescu 78), Mățan - Costache.

Tricolorii susţin cel de-a doilea meci marţi, 8 iunie, de la ora 21.00 (în direct la Prima TV), contra Australiei.   

PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secţiunea Galerie Foto găsiţi mai multe imagini de la meci. Sursa foto: Facebook (Echipa naţională de fotbal a României)       
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii