Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trecut, prezent și viitor Ionel Crînguș le-a transmis pasiunea pentru sporturile de contact și celor trei fii ai săi (galerie foto + video)

ro

18 Jun, 2020 00:00 6328 Marime text

  • Ionel Crînguș este preşedinte al AS Rebel Fighters şi șeful secţiei de Kempo a CS Medgidia
  • Fiul său cel mare a urcat pe podium și la Cupa Europeană de Kempo
  • AS Rebel Fighters / Medgidia a obținut 22 de medalii la Cupa Shin Dojo - Colosseum - Gladiators


Ionel Crînguș, una dintre persoanele cunoscute din sportul constănțean de contact, are trei fii și, cum așchia nu sare departe de trunchi, tuturor le-a transmis pasiunea sa pentru acest domeniu.

Preşedinte al AS Rebel Fighters Constanţa şi preşedintele secţiei de Kempo a CS Medgidia, grupări sportive în care pregătește tineri luptători la Kempo, Ionel Crînguș este și instructor în departamentul de Kempo Militar al Federaţiei Internaţionale de Kempo. Fiii săi, Eric, Patrick și Dominik, au 12, 8, respectiv 4 ani, și îl au ca model în sportul de contact pe tatăl lor, care e mândru că moștenirea sa sportivă e pe mâini bune.
 

Stagiul de pregătire de la Venus

„Trecut, prezent și viitor“, a fost mesajul lui Ionel care a însoțit o imagine cu el alături de fiii săi, anul trecut, la un stagiu de pregătire la Kempo de la Venus. Numele Crînguș a început să fie rostit și să fie scris și pe diplomele din concursurile juvenile, în care Eric și Patrick cuceresc deja medalii. Spre exemplu, la Cupa Shin Dojo - Colosseum - Gladiators, întrecere care s-a disputat în luna martie a acestui an, la București, și la care micii luptători de la AS Rebel Fighters / Medgidia au obținut 22 de medalii, Eric a urcat pe podium la Submission (locul 2) și la Kempo-K1 (locul 3), iar Patrick s-a clasat pe 1 la Submission și pe 2 la Kempo-K1. Gruparea de pe litoral a fost prezentă în concurs cu un lot format din 12 sportivi cu vârste între 7 și 14 ani.
 

„Vrea să fie printre cei mai buni“

Ionel Crînguș lucrează cu fiii săi și individual, iar mai multe filmulețe care surprind secvențe din pregătirea lui Eric alături de tatăl său, acasă, au cules aprecierile prietenilor. „Bravo, super tare!“, „Fantastici! Sport, dar și eleganță!“, „Felicitări, sensei, felicitări, Eric!“, au comentat apropiații. „Vrea să fie printre cei mai buni“, a spus Ionel despre fiul său cel mare, un sportiv atletic și înăltuț pentru vârsta sa, însă își moștenește și la acest capitol părinții, ambii înalți. Eric este familiarizat și cu Rebel Tactics (Knife Combat), iar în 2017 a obținut rezultate deosebite la Cupa Europeană de Kempo, cucerind locul întâi la Full Kempo și poziția a treia la Semi Kempo, categoria de vârstă 8 - 10 ani, -35 de kilograme.

Sursa foto: Facebook (Ionel Crînguș)







Citește și:

AS Rebel Fighters, peste 20 de medalii la Cupa Shin Dojo - Colosseum - Gladiators

Instructor de Kempo la Rebel Fighters Ionel Crînguş, tată de băiat pentru a treia oară (galerie foto)

Eveniment fericit în familia instructorului Ionel Crînguş, de la CS „Bogdan Ciubotariu“ „Mii de pupici de la noi, Eric!“

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii