Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Trăiți fotbalul!“ FC Farul, pe locul doi la Balkan Elite Cup, la categoria Under-10. Andrei Balaban, portarul turneului (galerie foto)

ro

06 Mar, 2020 00:00 4005 Marime text

Rezultate deosebite înregistrate de FC Farul Constanţa la turneul de fotbal juvenil de la Braşov Balkan Elite Cup, micii „marinari“ devenind vicecampioni. La categoria de vârstă U-10 (jucători născuţi după 1 ianuarie 2010), gruparea de pe litoral a participat cu două echipe, ambele pregătite de Bogdan Ciocănel. Repartizată în Grupa B, FC Farul Alb a încheiat pe locul secund în serie, după ce a înregistrat o victorie, 6-0 (Erik Culea 2, Alex Buzarna 2 Tudor Vochin, David Niţu,) cu AFC Hărman, şi două egaluri, 1-1 (David Niţu) cu LPS Vaslui şi 2-2 (Tudor Vochin, Alex Buzarna) cu Alma Sibiu. Graţie acestor rezultate, Farul Alb s-a calificat în optimi, fază a competiţiei în care a acces şi FC Farul Albastru, care a câştigat Grupa G, cu victorii pe linie: 5-1 (Tudor Dogaru 3, David Croitoru, Nikolas Olteanu) cu ACS Kids Tâmpa 2011, 3-0 (David Croitoru 2, Tudor Dogaru) cu CS Hunedoara, 1-0 (Nikolas Olteanu) cu Luceafărul Suceava şi 6-0 cu Kinder Brăila (David Croitoru 2, Tudor Dogaru 2, Damian Drăghici, Nikolas Olteanu).
 
În optimi, FC Farul Albastru şi-a continuat seria succeselor, învingând Corona Braşov, cu 2-0 (Tudor Dogaru, Patrik Nestor), în timp ce FC Farul Alb a cedat în disputa cu LPS Vaslui, 0-2. În sferturi, FC Farul Albastru s-a duelat cu Petrolul Ploieşti, de care a trecut după loviturile de departajare, 4-3, la finalul timpului regulamentar de joc scorul fiind 1-1 (Damian Drăghici). Jucătorii antrenaţi de Bogdan Ciocănel s-au calificat în finală după ce au învins în semifinale, cu 3-2 (David Croitoru 2, Damian Drăghici), Kinder Târgu Mureş. În finală, „marinarii“ au cedat în faţa celor de la Universitatea Craiova, 1-3 (Tudor Dogaru). FC Farul Alb a încheiat turneul pe locul 14, după ce a pierdut şi în disputa cu Capital Bucureşti, 0-3.
 
 
„La fix un an de la preluarea grupei, acești copii minunați mi-au făcut cadou o cupă. Sunt tare mândru, pentru că munca noastră de zi cu zi este răsplătită la fiecare turneu prin evoluții și rezultate bune. Trăiți fotbalul! Jucați-l cu zâmbetul pe buze și cu placere și veți ajunge departe. Felicitări copiilor! Respect părinților pentru susținere“, a menționat Bogdan Ciocănel. 
 
Lotul deplasat la Braşov: Andrei Balaban (desemnat cel mai bun portar al turneului), Patrik Nestor, David Croitoru, Drăghici Damian, Nikolas Olteanu, Tudor Dogaru, Sebi Banerd, Eduard Rainea, Tudor Vochin, David Niţu, Erik Culea, David Mirea, Alex Buzarna, Andu Ion, Mario Voinescu, Robert Caracostea, Denis Moldovanu.
 
La competiţia de sub Tâmpa, FC Farul a fost reprezentată şi în întrecerea de la categoria de vârstă U-12 (jucători născuţi după 1 ianuarie 2008; antrenor, Cristi Șchiopu). Echipa constănţeană s-a calificat în optimi, după ce a terminat pe locul secund în Grupa B, cu două victorii (1-0 cu Sportul Oneşti şi 11-0 cu Fortuna Galaţi) şi o înfrângere (0-1 cu Juniorul Braşov). „Alb-albaştrii“ au ratat apoi prezenţa în sferturi, după ce au fost învinşi cu 1-0 de Kinder Târgu Mureş, şi au încheiat competiţia pe locul 13 după ce au învins Corona Braşov cu 2-0.
 
Sursa foto: Facebook
 
Citeşte şi:
 
FC Farul Constanţa, învingătoare la „Turneul Micilor Campioni”, la secţiunea Under-10 (galerie foto)

Grupa 2010 de la Farul Constanţa, învingătoare la Bucureşti, în Cupa Loteriei (galerie foto)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii