Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:24 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul Constanţa, învingătoare la „Turneul Micilor Campioni”, la secţiunea Under-10 (galerie foto)

ro

05 Feb, 2020 00:00 2634 Marime text

Patru grupe de copii ale FC Farul au participat la „Turneul Micilor Campioni”, desfăşurat la Bucureşti, iar în întrecerea rezervată copiilor născuţi după 1 ianuarie 2010 (Under-10) au reuşit să aducă acasă trofeul.


La această categorie de vârstă, „marinarii“ au participat cu două echipe, ambele pregătite de Bogdan Ciocănel. Trofeul a fost câştigat de FC Farul Albastru, care a trecut în finală de CSA Steaua Albastru cu 2-0. În semifinale, micii farişti au avut parte de cel mai dificil joc, trecând de New Stars după lovituri de departajare (cu 4-3), după ce, la finalul timpului regulamentar de joc, scorul a fost egal, 1-1.


În sferturi, FC Farul a învins clar ACS Sparta Alb, cu 5-0. În grupa B, echipa de pe litoral s-a clasat pe locul trei, cu zece puncte, pbţinând rezultatele: 3-0 cu Ajax NG, 2-2 cu ACS Sparta Albastru, 2-1 cu CSA Steaua Albastru, 0-1 cu New Stars şi 3-0 cu Academia Sport Team. Pe lângă trofeu, FC Farul Albastru a intrat în posesia şi a trei premii individuale. David Croitoru a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei, Andrei Balaban a fost ales cel mai bun portar, iar Tudor Vochin a primit premiul neoficial de cel mai tânăr jucător al echipei, fiind cu un an mai mic decât colegii săi.


FC Farul Alb a avut o evoluţie bună, încheind turneul pe loc cinci. Micii fotbalişti s-au clasat pe locul trei în grupa A, cu nouă puncte, înregistrând următoarele rezultate: 0-2 cu FC Voluntari, 0-3 cu FC Dinamo 1948, 3-0 cu Steaua N.G., 2-0 cu ACS Sparta şi 1-0 cu CSA Steaua Roşu. În sferturi, echipa constănţeană a cedat în disputa cu New Stars, scor 0-3, iar apoi a câştigat meciul pentru locurile 5-6, la lovituri de departajare (4-3), în faţa ACS Sparta Alb, la finalul timpului regulamentar scorul fiind egal, 1-1.


În întrecerea Under-12, la care au participat copii născuţi după 1 ianuarie 2010, FC Farul (antrenor, Cristian Șchiopu) a avansat în sferturile de finală, după ce a câştigat grupa B, cu 11 puncte, cu următoarele rezultate: 2-0 cu Atletic Filip, 1-1 cu FC Dinamo Alb, 1-0 cu CSA Steaua Roşu, 0-0 cu Champions 2009, 0-3 cu Kids Sport şi 3-0 cu ASC Sparta. Echipa constănţeană a ratat însă prezenţa în semifinale, fiind învinsă în sferturi de Popeşti Leordeni cu 2-0.


FC Farul a participat „Turneul Micilor Campioni” şi la secţiunea U-9, rezervată copiilor născuţi după 1 ianuarie 2011. FC Farul (antrenor, Marius Soare) a încheiat grupa B pe ultimul loc, echipa pregătită de Marius înregistrând înfrângeri pe linie: 1-6 cu FCSB Academy, 0-5 cu Sparta Albastru, 0-3 cu Valencia Academy, 0-2 cu AS Juniorul 2014, 0-3 cu FC Voluntari şi 0-2 cu New Stars Albastru.


Cei mai mici participanţi au fost la Under-7 (copii născuţi după 1 ianuarie 2013), unde FC Farul a participat cu două echipe pregătite de Claudiu Moraru. Astfel, FC Farul Albastru a ocupat locul cinci, cu patru puncte, după ce a înregistrat rezultatele: 2-3 cu FK Galaktic, 3-0 cu FC Farul Galben, 0-0 cu ACS Sparta, 0-4 cu Young Tigers, 0-8 cu Academia Eric Dinu. FC Farul Galben a terminat pe ultimul loc, fiind învinsă în toate partidele disputate: 0-1 cu ACS Sparta, 1-6 cu Young Tigers, 0-3 cu FC Farul Albastru şi 1-4 cu Academia Eric Dinu, 1-4 cu FK Galaktic.


Sursa foto: Facebook


Citeşte şi:

Tiberiu Curt, managerul FC Farul „Reorganizarea Centrului de Copii şi Juniori, una dintre marile realizări ale clubului“

Moş Crăciun le-a adus cadouri copiilor şi juniorilor de la FC Farul Constanţa (galerie foto)

Grupa 2010 de la Farul Constanţa, învingătoare la Bucureşti, în Cupa Loteriei (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii