Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tinerii amendați în curtea Școlii 29 din Constanța vor juca un meci alături de FC Farul Constanța

ro

11 Oct, 2020 21:25 3812 Marime text


Tinerii amendați în urmă cu două săptămâni, la Constanța, pentru că se aflau în curtea Școlii Generale numărul 29, din cartierul Tomis Nord, vor juca fotbal alături de jucătorii de la Farul Constanța.

„Ne-am propus mereu să încurajăm copiii și adolescenții să facă mișcare, iar mărturie stau cei peste 400 de fotbaliști legitimați la Centrul de copii și juniori al clubului nostru. Sportul, în general, și fotbalul, în special, reprezintă un mod sănătos de viață, de a petrece timpul în mod plăcut, de a crea legături de prietenie în societate, de a ne educa împreună. Și ce loc este mai potrivit să începem decât terenul din curtea școlii? Din păcate, în urmă cu două săptămâni, mai mulți adolescenți au fost amendați de reprezentanții forțelor de ordine tocmai pentru că făceau sport în curtea Școlii Generale numărul 29 “Mihai Viteazul” din Constanța”, au transmis reprezentanții FC Farul Constanța.

Ca o reparație morală și o încurajare de a continua să facă sport, tinerii au fost invitați să joace fotbal alături de jucătorii Farul Constanța. Astfel, o echipă formată din acești adolescenți va disputa un meci amical cu o echipă alcătuită din membrii conducerii clubului nostru, ai staffului tehnic al echipei noastre și antrenori din cadrul Centrului de copii și juniori al FC Farul, printre care Ciprian Marica, Tiberiu Curt, Ianis Zicu, George Galamaz, Dorel Zaharia, Adrian Senin, Adrian Vlas, Cosmin Pașcovici și Cristi Șchiopu.

Acțiunea are loc luni, de la ora 18.30, pe terenul sintetic din cadrul complexului sportiv din strada Primăverii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii