Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis de masă Adversar din Franța pentru CSM Constanța în sferturile ETTU EuroCup Women

ro

29 Dec, 2023 10:06 1009 Marime text
Foto: Facebook CSM Constanța Tenis de Masă

În competiția de tenis de masă, ETTU EuroCup Women, fetele de la CSM Constanța se vor duela în sferturile de finală cu ALCL TT Grand – Quevilly, din Franța.
 
„Sorții ne-au rezervat un adversar redutabil, care a încheiat Grupa C din Champions League cu două victorii, asemenea primelor două clasate, diferența făcându-se la numărul de jocuri câștigate!”, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța Tenis de Masă.
 
Vicecampioana mondială U19, Elena Zaharia, Bianca Mei-Roșu, Alina Mușat și Camelia Mitrofan vor evolua, în dublă manșă, la Constanța și Rouen, împotriva unor jucătoare cu experiență, precum Li Samson și Wu Jiaduo, ambele de origine chineză, Anais Salpin și Isa Cok. La prima participare într-o competiție europeană de senioare, fetele antrenate de Viorel Filimon și Anamaria Sebe și consiliate de psihologul Mioara Șincan au reușit o calificare spectaculoasă în sferturile de finală ale EuroCup Women, iar acum trec la un alt nivel!
 
CSM Constanța și Grand-Quevilly sunt pe aceeași parte de tablou cu UCAM Cartagena (Spania) și Museo de Almendra Francisco Morales (Spania), care oferă duelul 100% iberic al sferturilor. Pe cealaltă parte de tablou vor avea loc confruntările: Budarosi Sport Club (Ungaria) – HB Ostrov (Cehia) și CTB de Mirandela (Portuglia) – TT Joue les Tours (Franța). Meciurile vor fi programate după 31 ianuarie.
 
„Hai, Constanța!”, mai transmite clubul de pe litoral.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii