Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr rugbyst dus cu salvarea la spital de la meciul Tomitanii Constanţa - Olimpia Bucureşti

ro

04 Dec, 2016 16:07 4126 Marime text
Un tânăr rugbyst de la echipa Olimpia Bucureşti a fost dus cu salvarea la spital, astăzi, de la meciul cu Tomitanii Constanţa, jucat la Constanţa, în campionatul Under-18 Muntenia. Rugybstul joacă aripă şi în timpul meciului, în urma unui placaj, a suferit o comoţie, fiind transportat la Spitalul Judeţean Constanţa. Lucrurile nu sunt însă grave.

„A fost un placaj de joc, iar băiatul s-a lovit cu capul de pământ. Nu a fost ceva rău însă, el voia să joace în continuare. A fost transportat însă la spital, că aşa e procedura.  Acum cinci minute am aflat că băiatul a fost luat de la spital şi a plecat spre Bucureşti. I s-a făcut o investigaţie medicală şi totul e în regulă“, a declarat Răzvan Bota, managerul sportiv al clubului Tomitanii.

Partida s-a încheiat cu victoria echipei bucureştene, 22-3, în condiţiile în care gazdele au folosit jucători născuţi în anii 1999 şi 2000, rugbyştii născuţi în anii 1998 şi 1999 evoluând la Galaţi într-un turneu din campionatul de rugby în 10 Under-19. Tomitanii au solicitat amânarea meciului cu Olimpia Bucureşti, dar echipa din capitală nu a fost de acord.      
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii