Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Suntem pregătiţi“ SSC Farul, meci care pe care, miercuri, la Constanţa, cu Daco-Getica Bucureşti (galerie foto)

ro

14 May, 2019 13:55 1748 Marime text
Stadionul „Gheorghe Hagi“ din Constanţa va găzdui, miercuri, 15 mai, partida de fotbal SSC Farul Constanţa - Daco-Getica Bucureşti, din etapa a 35-a a Ligii a 2-a.

Partida începe la ora 16.00 e importantă pentru ambele adversare, implicate în lupta pentru evitarea retrogradării şi vecine de clasament.

SSC Farul ocupă locul 13, cu 42 de puncte, în vreme ce echipa din capitală ocupă poziţia a 14-a, cu 39 de puncte.

Am trecut peste înfrângerea dureroasă cu Petrolul Ploieşti şi am dres puţin busuiocul, câştigând la Mioveni. Echipa noastră e mult mai aşezată decât la începutul returului, iar în cele mai multe meciuri evoluţiile au fost bune spre foarte bune. Ne aşteaptă un meci dificil cu Daco-Getica, o formaţie care, înainte de eşecul de la Oradea, avea trei victorii la rând şi care a învins echipe ca Piteşti, Petrolul sau Mioveni. În tur, ne-au învins clar. Va fi cel mai greu meci al nostru din ultimele patru etape de până la finele sezonului. Adversarii au în componenţă şi câţiva foşti farişti, precum Călinţaru, Rafa Stănescu, Tudorică, Ţăranu şi Prodan, care vor evolua cu ambiţie. O victorie ne-ar da linişte pentru ultimele etape, în care vrem să realizăm numai victorii. Sunt convins că jucătorii noştri vor face totul ca să câştige şi vor avea determinare, a declarat Petre Grigoraş, antrenorul principal al SSC Farul.


Echipa de pe litoral nu îi va putea folosi miercuri pe Rosado, Miranda (accidentaţi) şi Doumbia (suspendat din pricina cumulului de cartonaşe galbene).

Ne aşteaptă un meci dificil, care pe care, în condiţiile în care şi noi, şi ei suntem implicaţi în lupta pentru menţinerea în campionat. Vrem cele trei puncte ca să mărim diferenţa faţă de zona periculoasă şi să ne secutizăm locul în clasament. Cu Petrolul a fost un accident, iar la Mioveni echipa a reacţionat pozitiv. Suntem pregătiţi să câştigăm şi mâine, a spus şi fotbalistul farist Paul Antoche.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii