Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Comuna Cumpăna se alătură Săptămânii Europene a Sportului 2023. Detalii despre Crosul Cumpenei

ro

21 Sep, 2023 12:13 1281 Marime text
 
 
În fiecare an, se desfășoară Săptămâna Europeană a Sportului (SES), în perioada 23 - 30 septembrie, menită să promoveze, la nivel global, activitățile fizice și sportul de masă.

În România, Agenţia Naţională pentru Sport are calitatea de Organism Naţional de Coordonare a SES 2023, iar anul acesta obiectivele programului sunt Implicare (atragerea a tot mai mulți oameni către sport și către un stil de viață sănătos); Incluziune (spargerea barierelor din calea participării la sport); Inovație (aducerea creativității în sport, spre beneficiul societății și planetei noastre).
 
La Constanța, proiectul se derulează printr-o serie de evenimente dedicate publicului de toate vârstele, promovând un stil de viaţă activ şi sănătos şi contribuind la conştientizarea importanţei sportului şi a vieţii active pentru sănătatea şi starea de bine a comunităţii.

În scopul organizării eficiente a tuturor evenimentelor, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și-a adus alături o serie de parteneri importanți: Primăria Municipiului Constanța, Instituția Prefectului-județul Constanța, Consiliul Judeţean Constanţa, Primăria comunei Cumpăna, Primăria Năvodari, Universitatea Ovidius din Constanța–Facultatea de Educație Fizică și Sport, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Inspectoratul judeţean de Jandarmi Constanţa, Direcţia generală de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Constanţa, Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanţa, Școala Gimnazială „Grigorie Moisil” Năvodari, structuri sportive din judeţul Constanța (C.S. Victoria Cumpăna, C.S Năvodari, Clubul Sportiv Farul Constanța, Clubul Sportiv Şcolar Nr. 1 Constanţa, Clubul Sportiv „Dragonii” Constanţa, Clubul Sportiv Pantheon Constanţa, Clubul Sportiv Cormoranii Constanţa, Clubul Sportiv Oyama Karate Constanţa, Asociația Club Sportiv Tomis Constanța), Comandamentul Flotei Constanta, Crucea Roșie Filiala Constanța, AGLT Constanţa.

Comuna Cumpăna se alătură Săptămânii Europene a Sportului 2023, astfel, duminică, 24 septembrie 2023, începând cu ora 20.30, iubitorii mișcării sunt invitați în număr cât mai mare la “Cross-ul Cumpenei #BeActive”.
 
Plecare se face din dreptul Bisericii “Adormirea Maicii Domnului”, urmând traseul Șoseaua Constanței - Strada Teiului, cu sosire la Complexul Sportiv “Centenar 2018”.
 
Primii 300 de participanți vor primi un tricou, iar primii trei care vor trece linia de sosire vor fi premiați cu premii speciale.
 

Vino și tu, alături de mamă, tată și bunici, să ne bucurăm de mișcare alături de partenerii și sponsorii noștri, și poți câștiga o mulțime de premii!, este mesajul de pe pagina de Facebook „Cumpăna News“.

 

Mulţumim sponsorilor care s-au alăturat acestui proiect european, sportiv, educaţional şi social. Proiectul "Be Active - Săptămâna Europeană a Sportului" este gândit ca un pas important către normalitate în România, una dintre ţările cu cea mai slabă deschidere către mișcare și cei mai puţini practicanţi de sport din Uniunea Europeană. Sport sub orice formă, la orice vârstă și pentru toată lumea – acesta este mesajul #BeActive, pentru cetățeni mai sănătoși și oameni mai fericiți, este mesajul DJST Constanța.

 
 
Citește și:

Gimnastele de la CS Victoria Cumpăna, participare de succes la Campionatul Balcanic din Muntenegru (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii