Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ștafeta CSM Constanța, argint la Campionatul Național de Cros. Locul la Campionatul European pe cluburi, asigurat (GALERIE FOTO)

ro

30 Oct, 2023 10:08 983 Marime text
 
Sportivii CSM Constanța au reușit o performanță deosebită la Campionatul Național de Cros (seniori), desfășurat la Poiana Stampei (județul Suceava), pe un traseu dificil, atestat pentru calificarea la Campionatul European de Cros.
 
În componența Andrei Sterea, Adelina Panaet, Andreea Pîșcu și Alexandru Toader, ștafetă 4x1500m (mixt) a adus anul acesta la Constanța medaliile de argint.
 

Cei 4 atleți și-au adus o contribuție majoră la un campionat de cros - seniori în care Constanța nu a mai bifat de foarte mult timp o medalie! Pentru cei doi atleți este prima medalie la un campionat de seniori la o asemenea probă, ei concurând în probe mai scurte (400m sau 110m garduri).
 
Prin poziția a 2-a ocupată la campionat, CSM Constanța are locul asigurat la Campionatul European pe cluburi din 2024.
 
Felicitări bravilor sportivi și bravo pentru o calificare frumoasă!, este mesajul CSM Constanța.
 



Totodată, la o altă competiție, pe „Cluj Arena“ s-au desfășurat, recent, întrecerile Concursului Național de ștafete și probe neclasice.
 
La competiția de la Cluj-Napoca, ambele atlete de la CSM Constanța au avut evoluții remarcabile în proba de pentasalt.
 
Alexia Ioana Dospin s-a clasat a doua și a câștigat medalia de argint, cu rezultatul de 13,38 metri, urmată de coechipiera sa, Ioana Manoliu, cu 12,96 metri.
 

Cele două sportive sunt pregătite la CSM Constanța de antrenoarea Carmen Botea și au demonstrat că sunt la un nivel bun de pregătire în vederea concursurilor viitoare. Hai Constanța!, se menționează pe pagina de Facebook a clubului de pe litoral.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța atletism)
 
Citește și:

 
Atletism Constanța
Campionul Alexandru Toader, primul cetățean de onoare al comunei Nufăru, județul Tulcea (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii