Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştafeta „Aşii alergării Galaţi“, alcătuită din militari, câştigătoare al treilea an la rând la „Black Sea 10k“, de la Mamaia

ro

01 Oct, 2018 00:00 2664 Marime text
Proba masculină de ştafetă 2X5 kilometri a tradiţionalei competiţii atletice „Black Sea 10k”, de la Mamaia, le-a revenit şi în acest an „Aşilor alergării Galaţi“.
 
Întrecerea s-a desfăşurat ieri, iar ştafeta gălăţeană, formată din Laurenţiu Cobzaru şi Cristian Onofrei, s-a impus pentru al treilea an la rând. Cei doi sunt militari, caporalul Laurenţiu Cobzaru - poliţist militar la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan”, iar Cristi Onofrei activează în Jandarmerie. Ambii au participat la multe competiţii atletice desfăşurate pe litoral. La ştafeta de ieri primul a alergat Onofrei, urmat de Cobzaru.
 
„A fost un eveniment frumos, în ciuda vremii neprielnice, vântul bătând destul de tare din faţă! Concurenţa a fost destul de numeroasă, iar obiectivul echipei a fost atins. Suntem câştigători pentru al treilea an consecutiv al probei de ştafetă 2X5 km. Sunt foarte mulțumit de rezultat, cu atât mai mult cu cât, în urmă cu o săptămână, eu m-am accidentat. La anul, vom participa Black Sea 10k la individual, eu la 10 kilometri, iar Cristi Onofrei la proba de 5 kilometri“, a declarat Laurenţiu Cobzaru.

„Black Sea 10K” s-a desfăşurat timp de două zile, sâmbătă şi ieri, în stațiunea Mamaia.
 
Evenimentul a fost organizat de clubul medaliatului olimpic Răzvan Florea (Atena Sport Club), finanțat de Consiliului Județean Constanța, susținut de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Asociația Sanasport și sponsorizat de mai multe firme. „Black Sea 10k” are ca scop promovarea mișcării (alergarea în aer liber) și a unui stil de viață sănătos pentru un segment larg al populației, precum și implicarea comunității locale într-o acțiune de promovare a sportului, mișcării, sănătății și beneficiile acestora.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii