Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa „Aşii alergării Galaţi“, formată din militari, pe primul loc la semimaratonul de la Bacău (galerie foto)

ro

23 Sep, 2018 18:02 2691 Marime text
Echipa „Aşii alergării Galaţi“ s-a clasat pe prima poziţie, la ştafetă, la semimaratonul de la Bacău.

Cu timpul de 1:22.46, „Aşii“ au devansat pe podium Colegiul Naţional Costache Negri şi I&2Ss.
 
Din echipa câştigătoare au făcut parte caporalul Laurenţiu Cobzaru (poliţist militar la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan”), fruntaşul Tudorel Antohi (de la aceeaşi unitate militară) şi Cristi Onofrei (de la jandarmeria Română).

Fiecare component al ştafetei a parcurs 7,3 kilometri.

O competiţie nouă pentru noi, aflaţi la prima participare. Au participat 18 echipe. Întrecerea a fost bine organizată, iar atmosfera plăcută. Strategia noastră a funcâionat foarte bine. Fiecare membru al echipei a făcut cursa aşa cum şi-a propus, iar rezultatul a fost pe măsură. Su siguranţă vom reveni şi la anul. Felicitări tuturor participanţilor, organizatorilor şi vountarilor!, a declarat Laurenţiu Cobzaru.  


Constănţeanul Ioan Chifu, fost poliţist, acum pensionar, a participat la 21 km şi, cu timpul de o oră şi 52 de minute, a ocupat locul 4 la catregoria de vârstă şi poziţia a 19-a la general.     

Laurenţiu Cobzaru a participat şi la semimaratonul de la Tulcea, unde a obţinut locul patru, atât la categoria de vârstă, cât şi la general.

În timpul cursei, alergătorul gălăţean a avut parte de un incident.

Am alergat alături de Serghei Guzmici şi Marian Tănase. Însă eu la kilometrul 15 am alunecat şi m-am lovit la genunchi. În dimineaţa cursei, a plouat puţin, iar traseul a fost alunecos. Restul distanţei m-am chunuit să o alerg, şchiopătând, obosind tare. Concurentul de pe locul trei m-a întrecut la ultimii 350 de metri, întrucât eu m-am oprit, durându-mă înfrozitor genunchiul. Până la urmă, în viaţă, ca să câştigi, trebuie să ştii mereu să pierzi. Indiferent de situaţei, trebuie să fii optimist, încrezător şi să mergi înainte. Pentzru mine, este o lecţie, să fiu mai atentr la drum. Cursa, ca şi organizarea, au fost foarte frumoase. Elena Fidamoro merită mii de laude pentru tot ce face în Tulcea, a mai spus Laurenţiu Cobzaru.  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii