Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul, pe locul doi în Liga a 2-a Emanuela Gavrilă - „Drumul nostru nu este pavat cu marmură, e cu multe gropi“

ro

08 Aug, 2018 00:00 4575 Marime text
Echipa de fotbal SSC Farul Constanţa, nou promovată în Liga a 2-a, a avut parte de un debut de succes în campionat, învingând cu 4-1 la Ovidiu ACS Poli Timişoara, formaţie care, în sezonul trecut, a evoluat în Liga 1.
 
După acest succes, SSC Farul, echipa înfiinţată de suporterii constănţeni, acum doi ani, se află pe locul doi în clasament, iar în runda secundă va juca în deplasare, la Arad, cu UTA, formaţie care a pierdut cu 0-2 în prima etapă, pe terenul Daco-Geticii Bucureşti. UTA ocupă poziţia a 16-a în ierarhie. Pentru acest meci, SSC Farul va putea folosi şi jucătorii cărora nu le parveniseră cărţile verzi pentru partida trecută, dar va avea drept de joc şi Georgian Păun, căruia i-a expirat etapa de suspendare. Meciul UTA - SSC Farul va fi găzduit de terenul „Motorul“ din Arad, de la ora 13.00.
 
„Promit că echipa va duce până la capăt această ediție de campionat! Avem în acest moment un deținător al brandului Farul Constanța și o echipă SSC Farul Constanța, în Liga a II-a. Vorbim despre două lucruri diferite. Dacă va fi nevoie să ne luptăm în instanță, ceea ce mi se pare nedrept față de constănțeni, o vom face. În fiecare zi, este o luptă fantastică la club pentru că ne împiedicăm de diverse obstacole. Drumul nostru nu este pavat cu marmură, este cu multe gropi“, a postat pe Facebook Emanuela Gavrilă, femeia de afaceri din Constanţa cu care SSC Farul a încheiat un contract de asociere. În fotografie, Emanuela Gavrilă este alături de impresarul Traian Gherghişan.
 
În afară de partida de la Arad, în etapa a doua se mai joacă meciurile: vineri, 10 august - CS Baloteşti - Petrolul Ploieşti (ora 18.00); sâmbătă, 11 august - Luceafărul Oradea - Ripensia Timişoara, Metaloglobus Bucureşti - Aerostar Bacău, Sportul Snagov - CS Mioveni, Academica Clinceni - Daco-Getica Bucureşti, ACS Energeticianul - ASU Poli Timişoara (toate, de la ora 11.00), Pandurii Tg. Jiu - FC Argeş (ora 15.30); duminică, 12 august - ACS Poli Timişoara - Dacia Unirea Brăila (ora 13.00); luni, 13 august - Chindia Târgovişte - U Cluj (ora 18.00). 
 
Clasament: 1. Energeticianul - 3p, 2. SSC Farul - 3p, 3. FC Argeș - 3p, 4. Daco-Getica - 3p, 5. U Cluj - 3p, 6. Ripensia - 3p, 7. CS Mioveni - 3p, 8. Pandurii - 3p, 9. Chindia - 3p, 10. Sportul Snagov - 1p, 11. Petrolul - 1p, 12. Dacia Unirea - 0p, 13. Academica - 0p, 14. Aerostar - 0p, 15. ASU Poli - 0p, 16. UTA - 0p, 17. Metaloglobus - 0p, 18. CS Balotești - 0p, 19. ACS Poli - 0p, 20. Luceafărul - 0p.

În condițiile în care stadionul „Farul” din Constanța nu e omologat pentru Liga a 2-a, ieri a apărut ipoteza că echipa de fotbal SSC Farul ar studia și varianta să joace meciurile considerate pe teren propriu în Bulgaria, la Dobrich! Așa ceva nu e posibil însă, regulamentul nepermițând unei echipe să dispute partide din competița internă în afara țării.

Oricum, chiar dacă varianta Bulgaria a fost lansată în glumă ori ca haz de necaz, problema stadionului tot rămâne una stringentă pentru SSC Farul, clubul constănțean trebuind să găsescă rapid o rezolvare, întrucât vine meciul din etapa a treia a Ligii a 2-a, de pe teren propriu, cu Academica Clinceni, de pe 18 august.  

„Sperăm să avem înțelegere de la DJST Constanța, în privința anumitor aspecte, ca să mai putem chema o dată comisia de omologare a stadionului pentru Liga a 2-a. S-au mai făcut niște reparații și avem rezolvat aproape tot ce ne trebuie. În plus, să nu uităm că în alte orașe, pentru alte stadioane, s-au dat niște termene de trei sau șase luni, pentru a pune la punct problemele. Fiind și nou promovată, ai unele derogări. Sperăm să putem juca pe stadionul Farul, aceasta e dorința noastră. Dacă nu, căutăm o soluție pentru un teren omologat pentru Liga a 2-a, chiar și din afara Constanței”, a declarat Marcel Lică, președintele executiv al SSC Farul.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 
Ciprian Marica, deţinătorul brandului FC Farul, şi proiectul său Mesaj către suporteri. „Asta încerc să-i fac să înţeleagă“

SSC Farul îi dă replica lui Ciprian Marica „S-a spus că ne este frică de un audit. Nimic mai fals!”

„Trebuie să ne sprijinim unul pe celălalt“ Ce a spus Gică Hagi despre stadionul „Farul“ şi despre SSC Farul Constanţa

Suporterii SSC Farul au făcut curat în tribuna stadionului de la Ovidiu, după meciul cu ACS Poli Timișoara

De vis! Patru goluri pentru Alex Grigoraş, căpitanul SSC Farul „Unul dintre cele mai bune meciuri din cariera mea. Sunt foarte fericit!“ (galerie foto)

Imagini de la eveniment Debut perfect în Liga a 2-a. SSC Farul, 4-1 cu ACS Poli Timişoara. Alex Grigoraş a marcat toate golurile gazdelor! (galerie foto)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii