Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. S-a înscris de trei ori SSC Farul dispută sâmbătă, la Constanţa, al şaselea meci amical al perioadei de iarnă

ro

10 Feb, 2018 00:00 2331 Marime text
Echipa de fotbal SSC Farul Constanţa, aflată pe locul doi în seria secundă a Ligii a 3-a, susţine sâmbătă, 10 februarie, al şaselea meci amical al perioadei de pregătire de iarnă, întâlnind pe stadionul „Farul“ din Constanţa, de la ora 11.00, colega de serie Delta Dobrogea Tulcea (care ocupă poziţia a 11-a în campionat).
 
În precedentele cinci confruntări de verificare, SSC Farul a înregistrat patru victorii şi un eşec: 7-0 cu Victoria Cumpăna (locul 15 în Liga a 5-a), 5-0 cu ACS Performer Constanţa (echipă de juniori), 3-1 cu Farul Tuzla (locul 14 în Liga a 4-a), 5-1 cu CS Năvodari (locul 3 în Liga a 4-a) şi 0-2 cu Abatorul Slobozia (locul 1 în Liga a 4-a ialomiţeană). În turul Ligii a 3-a, SSC Farul a învins Delta Dobrogea Tulcea, la Techirghiol, cu 5-1 (2-0), marcând Cl. Dragu (33, 87), Botea (43), V. Şicu (65), R. Stănescu (77), respectiv Moise (85 - din penalty). În afară de cele cinci reuşite, gazdele au avut şi alte ocazii importante, iar în minutul 90 Juncănaru a trimis mingea în bară. Acest succes categoric venea la o săptămână după ce echipa constănţeană pierduse în deplasare cu un scor astronomic, 0-7, în faţa principalei contracandidate la promovarea în Liga a 2-a, Progresul 1944 Spartac Bucureşti.
 
„După cum aţi putut observa, atât nivelul adversarelor, cât şi jocul echipei noastre au crescut de la meci la meci. Vă aşteptăm la partidă! Împreună ducem mai departe spiritul farist!“, se arată pe pagina de Facebook a SSC Farul. Disputa de sâmbătă cu echipa din Tulcea este ultima înaintea plecării „marinarilor“ în cantonamentul de la Curtea de Argeş (13 - 23 februarie) şi ultimul meci găzduit de stadionul „Farul“ pentru o perioadă, întrucât, de la începutul săptămânii viitoare, încep lucrări de refacere a gazonului. În timpul stagiului centralizat, au fost fixate deja două meciuri amicale, cu Atletic Bradu (locul 8 în Liga a 3-a, seria 3), pe 15 februarie, şi cu CS Mioveni (locul 9 în Liga a 2-a), pe 21 februarie, şi se poartă discuţii şi pentru o confruntare cu FC Hermannstadt (locul 2 în Liga a 2-a).

UPDATE:

Meciul i-a revenit SSC Farul cu scorul de 3-0. Golurile au fost marcate de Cocârlă, Claudiu Dragu și Vasile Șicu.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii