Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sportivii de la Trident Triathlon Team Constanța s-au descurcat de minune la competiții de top de Duatlon și Aquatlon (galerie foto)

ro

14 Jul, 2021 00:00 5991 Marime text

 
  • Campionatul European și Național de Duatlon s-a desfășurat la Tg. Mureș și au urcat pe podium mai mulți reprezentanți ai clubului de pe litoral.
  • Ionel Aleonte a devenit campion european și național la categoria 70 - 74 ani.
  • De la Campionatul Național de Aquathlon, după o luptă titanică, Trident Triathlon Team s-a întors cu două medalii.
 
Campionatul European și Național de Duatlon, desfășurat la Tg. Mureș, și Campionatul Național de Aquatlon, găzduit de Miercurea Ciuc, le-a adus rezultate importante sportivilor de la Trident Triathlon Team Constanța.
 
„Felicităm sportivii clubului Trident Triathlon Team Constanța, care aduc familia Triatlonului pe un tărâm magic“, se arată pe pagina de Facebook a clubului de pe litoral, unde sunt remarcați sportivi precum Iulia Orban, Victor Bocai, Diana Dulgheroiu, Sara Sima, Sophie Iofciu, Amalia Singuran, Casia Damian, Luca Potecașu, Ștefan Simion, David Ermilov, Vlad Bocai, Andrei Pazu, Ayar Osmen, Gelu Pazu, Alexandru Chesler, Ionel Aleonte, Dacian Ghizilă, participanți la aceste întreceri, dar și antrenorul copiilor de la Trident Triathlon Team, Gabriel Constantinescu.  
 
La competiția de la Tg. Mureș, Casia Damian a fost a patra româncă la Campionatul European de juniori, la Duatlon, și vicecampioană națională la juniori 2. Amalia Singuran a devenit vicecampioană a României la cadeți, iar Luca Potecașu s-a clasat pe locul patru la Naționalele de duatlon, categoria de vârstă juniori 2. David Ermilov a fost al șaselea la cadeți, iar Ionel Aleonte a devenit campion european și național la categoria 70 - 74 ani. Gheorghe Pazu s-a situat pe locul trei la categoria 45 - 49 ani, Alexandru Chesler a încheiat proba de Duatlon Sprint pe poziția a treia, iar cea de Duatlon Standard pe patru, iar Dacian Ghizilă a fost al doilea la Duatlon Sprint și al treilea la Duatlon Standard.
 
De la Campionatul Național de Aquathlon, după o luptă titanică, Trident Triathlon Team s-a întors cu două medalii, una de aur și una de argint. Amalia Singuran a devenit campioană națională la cadeți, iar Casia Damian - vicecampioană națională la juniori 2. Rezultate remarcabile au avut însă și Sophie Iofciu, care a fost foarte aproape de podiumul cadeților, David Ermilov (locul 6 la cadeți) sau Diana Dulgheroiu, care, la categoria trikids, a ajuns până în semifinale.  

În secțiunea Galerie Foto găsiți mai multe imagini cu sportivii de la Trident Triathlon Team. Photo credit by Radu-Cristi 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Constănțeanul Dacian Ghizilă, pe podium la Campionatul Național de duatlon (galerie foto)

După cele două medalii de aur, Trident Triathlon Team a obţinut la Campionatul Balcanic de Cross Triathlon şi una de bronz
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii