Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul Dacian Ghizilă, pe podium la Campionatul Național de duatlon (galerie foto)

ro

09 Jul, 2021 00:00 2727 Marime text
 
 
 
  • La Tg. Mureș, sportivul constănțean Dacian Ghizilă a participat la primul său duatlon de talie europeană. 
 
La Tg. Mureș s-au desfășurat Campionatul European și Național de Duatlon, iar printre participanți s-a numărat și Dacian Ghizilă, din Constanța, care a urcat pe podium atât la Duatlon Standard, cât și la Duatlon Sprint.
 
A fost prima sa participare la un duatlon de talie europeană. La prima secțiune, sportivul constănțean a fost al treilea la grupa de vârstă 30-34 ani, iar la Duatlon Sprint s-a situat pe locul doi. Clasările puteau fi însă mai bune, dacă Dacian Ghizilă nu avea ghinionul de a se confrunta cu unele probleme în ambele curse. 
 
„Am participat la cel mai important concurs de până acum pentru mine: Campionatul European și național de duathlon standard (10 km alergare, 40 km bicicletă, 5 km alergare). Prima alergare a mers bine, luând în considerare că terenul a avut înclinație, 35 min 15 sec, însă la bicicletă am avut ghinionul ca, într-o urcare, să îmi cadă lanțul, a trebuit să opresc, am pierdut minute prețioase. Am terminat cursa în 2h 07min 34sec, obținând locul 3 național la grupa de vârstă 30-34.
 
Apoi am participat la Campionatul European și național de duathlon sprint (5 km alergare, 20 km bicicletă, 2 km alergare). Din păcate, și aici am avut ghinion, o greșeală cu cipul de citire a adăugat 7 minute la timpul final, fapt care m-a costat titlul de campion național duathlon sprint, însă am obținut poziția secundă.
 
Anul 2021 se pare că nu îmi priește, este al 3-a «eșec», dacă luăm în considerare și pierderea traseului de la concursul Măcin.
 
Mulțumesc tuturor celor care m-ați încurajat, a contat enorm o vorba bună din partea voastră!“, a fost mesajul lui Dacian Ghizilă.
 
În secțiunea Galerie Foto găsiți mai multe imagini de la competiție. Sursa foto: Facebook (Dacian Ghizilă)
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Interviu online cu sportivul constănţean Dacian Ghizilă
„Consider că cea mai importantă este voinţa, corpul poate mult mai mult decât crezi“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii