Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:12 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Credeți că Farul Constanța va trece de Sheriff Tiraspol în turul întâi preliminar al Ligii Campionilor?

ro

26 Jun, 2023 00:00 2167 Marime text

 
  • Primul meci al dublei manșe Farul Constanța - Sheriff Tiraspol se va juca la Ovidiu, pe terenul central al Academiei Hagi, miercuri, 12 iulie.
 
Campioana României la fotbal, Farul Constanța, va evolua în Liga Campionilor din primul tur preliminar al celei mai importante competiții europene inter-cluburi, fază în care va întâlni Sheriff Tiraspol, campioana Republicii Moldova.
 
Primul meci al dublei manșe se va juca la Ovidiu, pe terenul central al Academiei Hagi, miercuri, 12 iulie, de la ora 20.30, iar returul se va disputa peste Prut. Sheriff Tiraspol a fost înființată pe 4 aprilie 1997, iar de atunci a câștigat de 20 de ori campionatul în Republica Moldova. Echipa este antrenată de italianul Roberto Bordin. Sheriff a înregistrat rezultate deosebite în ultimii ani în cupele europene, evoluând și în grupele Ligii Campionilor, fază în care, în 2021, a realizat o mare surpriză, învingând Real Madrid în deplasare, cu 2-1! Însă, în lotul actual al lui Sheriff mai este un singur jucător din acea echipă, grupul schimbându-se radical. În plus, din rațiuni de securitate în contextul războiului din Ucraina, campioana Moldovei nu-și susține pe propriul teren meciurile considerate acasă, ci la Chișinău.
 
Hotărâtă să facă și în 2023/2024 un sezon deosebit, cu reușite în campionat, Cupa României și cupele europene, Farul are o campanie prolifică de transferuri, lucrând să-și clădească un lot solid, cu care să facă față pe toate planurile competiționale.  
       
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanța lansează un sondaj de opinie cu următoarea întrebare:
 



Totodată, așteptăm răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Farul Constanța, în Liga Campionilor
Gheorghe Hagi - „E o mare provocare pentru noi și încercăm să excelăm“ (GALERIE FOTO)

  
Reacții Farul Constanța după tragerea la sorți pentru turul întâi preliminar al Ligii Campionilor. „Avem șansele noastre“ (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii