Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:49 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reacții Farul Constanța după tragerea la sorți pentru turul întâi preliminar al Ligii Campionilor. „Avem șansele noastre“ (VIDEO)

ro

20 Jun, 2023 16:30 2445 Marime text


Campioana României, Farul Constanța, se va duela cu campioana Republicii Moldova, Sheriff Tiraspol, în turul întâi preliminar al Ligii Campionilor.

Turul se va juca la Ovidiu, pe 11/12 iulie, iar returul în Republica Moldova, pe 18/19 iulie.

Sheriff Tiraspol a înregistrat rezultate deosebite în ultimii ani în cupele europene, evoluând și în grupele Ligii Campionilor, fază în care, în 2021, a realizat o mare surpriză, învingând Real Madrid în deplasare, cu 2-1!  

Cu toate acestea, jucătorii Farului sunt optimiști că se vor ridica la nivelul lui Sheriff.

La tragerea la sorți, am avut emoții până a venit grupa a 3-a, unde eram noi, dar au trecut repede, pentru că am fost trași primii. Întâlnim o echipă foarte bună, care a demonstrat în Europa, în ultimii ani, că are un lot bun, format în majoritate din străini. Îi vom analiza foarte bine și ne vom pregăti să le ținem piept și să trecem de ei. Orice adversar era puternic la tragerea la sorți. Sperăm să ne ridicăm la nivelul lor și să trecem mai departe. Avem șansele noastre. Sheriff a evoluat și în grupele Ligii Campionilor, e mai experimentată ca noi pe plan internațional. Dar aceasta nu trebuie să fie un dezavantaj pentru noi. Trebuie să începem cu dreptul, acest tur e foarte important. Sunt optimist, am încredere în băieți. Suntem o echipă bună, care a dominat campionatul trecut și sperăm să continuăm pe același drum. Spectatorii vor veni în număr mare la Ovidiu și ne vor ajuta. Depinde numai de noi și de cum vom fi la acea oră. În sezonul următor, vrem să facem o figură frumoasă pe toate fronturile, campionat, Cupa României și cupele europene, a declarat fundașul Ionuț Larie, căpitanul Farului.      


Un alt apărător, Mihai Popescu, a menționat:

Vom întâlni o echipă destul de dificilă, ținând cont de ultimii ani petrecuți în cupele europene, în care au făcut meciuri bune. Dar mergem încrezători. Vom juca primul meci acasă și sperăm să reușim un meci și un rezultat bun. În sezonul trecut, am avut multe victorii la rând în propriul fief. Sperăm să menținem această linie. Cu siguranță, vom juca la victorie. Sheriff domină de mult timp campionatul Moldovei, a avut și rezultate deosebite în cupele europene, dar acest lucru nu trebuie să ne sperie. Vom munci pentru victorie și sperăm să o obținem. Faptul că jucăm primul meci acasă poate fi un avantaj, depinde cum ni-l vom face noi. Dacă vom câștiga acasă, vom merge încrezători în retur.  


Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


Farul Constanța și-a aflat adversarul din primul tur preliminar al Ligii Campionilor

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii