Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Credeți că Farul Constanța va deveni campioana României în sezonul 2022/2023 al Superligii?

ro

14 Nov, 2022 00:00 3826 Marime text

 
  • După egalul din deplasare contra Chindiei Târgoviște (1-1), „marinarii“ au ajuns la nouă meciuri consecutive fără eșec în Superligă (șapte victorii și două remiza).
 
Lider detașat în clasamentul Superligii, după derularea a 18 etape din sezonul regular, Farul Constanța are o serie impresionantă de nouă meciuri la rând fără înfrângere, iar pe litoral se visează la un nou titlu de campioană a României.
 
„Marinarii“ merg ceas în campionat, totul le merge din plin, dar și în Cupa României stau foarte bine, având șanse importante de a depăși grupa. După egalul din deplasare contra Chindiei Târgoviște (1-1), „marinarii“ au ajuns la nouă meciuri consecutive fără eșec în Superligă (șapte victorii și două egaluri). În 18 partide, echipa de pe litoral are 12 victorii, cinci egaluri și un eșec, golaveraj 33-14. În campionat, Farul are cel mai bun atac, cea mai bună apărare, cel mai bun golaveraj, cele mai multe victorii și e singura echipă cu numai o înfrângere. 
 
După meciul din Cupa României cu Rapid București (2-0 pentru Farul în Giulești), Gheorghe Hagi, managerul tehnic al formației de pe litoral, a punctat că „marinarii“ trag la titlu. „La diferența de puncte care e (n.r. pe care o are Farul față de urmăritoarele sale), nu am cum să spun să vom sta pe acolo, să ne plimbăm. Nu, o să ne luptăm la titlu, ne dorim, vrem, ne pregătim. Am câștigat puncte foarte multe până acum, nu mai știu de când nu am pierdut. Avem doar o înfrângere în campionat, și aceea așa și așa, din pricina a două greșeli individuale (n.r. 3-4 în deplasare cu CSU Craiova, după ce Farul a condus cu 3-1 în minutul 41)“, a declarat Hagi.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanța lansează un sondaj de opinie cu următoarea întrebare:
 

 
De asemenea, așteptăm și comentariile dumneavoastră legate de tema în discuție, exprimate cu respectarea subiectului propus, fătă atacuri la persoană ori limbaj licențios.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Egal între Chindia Târgoviște și Farul Constanța. „Marinarii“ au ajuns la nouă meciuri la rând fără eșec în Superligă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii