Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 75% dintre respondenți cred că Farul Constanța va încheia anul 2023 pe un loc de play-off

ro

17 Dec, 2023 17:00 3666 Marime text

 
  • În ultimul meci din acest an, Farul va întâlni pe teren propriu Rapid București, miercuri, 20 decembrie, de la ora 20.30.
 
Înainte de meciul pe care campioana României, Farul Constanța, l-a disputat în etapa a 19-a a Superligii, duminică, 10 decembrie 2023, pe teren propriu, cu Petrolul Ploiești, cotidianul ZIUA de Constanța a lansat un sondaj de opinie privind locul din clasament pe care vor încheia anul „marinarii“.
 
În acel moment, Farul se afla pe locul opt, cu 25 de puncte, dar la un punct de poziția a șasea, ultima care duce în play-off. De atunci, în cele două partide jucate, formația de pe litoral a acumulat patru puncte (victorie cu Petrolul, 3-1, și egal în deplasare cu UTA, scor 0-0) și, cu 29 de puncte, a urcat pe locul șase.
 
În ultima partidă din acest an, Farul va întâlni pe teren propriu Rapid București (locul 4, cu 32 de puncte), miercuri, 20 decembrie, de la ora 20.30.
 
Întrebarea de la sondajul de opinie a fost „Pe ce loc în clasamentul din Superligă credeți că va încheia Farul Constanța anul 2023?“, iar, la cele două variante de răspuns, cei care au votat s-au exprimat astfel, până la data încheierii sondajului, duminică, 17 decembrie 2023: „pe un loc de play-off“ - 75%, „pe o poziție în fara zonei de play-off“ - 25%.

 
„Campionatul ăsta încă poate oferi multe surprize“ 

„5“, „4“, „Sunt sigură că în playoff, băieții vor fi în forma maximă. Venim tare din urmă“, „Locul, 1 dacă vine Alibec“, „Sper 3, dar cred că 5“, „Cu noroc, va termina pe 5... doar că Hermanstadt trebuie să facă pași greșiți“, „Cel puțin pe 6!“, „Să sperăm că undeva în play off. Forza, Farul!“, „Cu părere de rău... 6/7“, „Campionatul ăsta încă poate oferi multe surprize. Eu le urez o clasare cât mai sus și, de ce nu, să îl câștige din nou. Ar fi chiar interesant de două ori la rând campioni!“, au fost câteva dintre mesajele respondenților.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Sondaj de opinie
Pe ce loc în clasamentul din Superligă credeți că va încheia Farul Constanța anul 2023?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii