Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:30 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Pe ce loc în clasamentul din Superligă credeți că va încheia Farul Constanța anul 2023?

ro

10 Dec, 2023 17:00 1786 Marime text

 
  • Până la finele anului 2023, Farul Constanța mai are de jucat două partide în Superligă.
 
Înaintea meciului din etapa a 19-a a Superligii, Farul Constanța, campioana României, ocupa poziția a opta în ierarhie, cu 25 de puncte.
 
„Marinarii“ se aflau însă la un punct de poziția a șasea, ultima care duce în play-off. Confruntarea Farului din această rundă, de la Ovidiu, cu Petrolul Ploiești (locul șase, cu 26 de puncte înaintea partidei), a fost programată duminică, 10 decembrie 2023, și s-a încheiat cu succesul Farului, 3-1, echipa constănțeană urcând după acest succes pe locul șase, cu 28 de puncte. Iar finele rundei găsește Farul pe locul șapte, primul sub linia de play-off, dar la egalitate de puncte cu echipa de pe poziția a șasea.  

În cele 19 partide susținute până la această dată, formația de pe litoral a înregistrat opt victorii, patru egaluri și șapte eșecuri, golaveraj 30-31. Anul calendaristic 2023 în Superligă se încheie după etapa a 21-a, iar până atunci, în cele două partide pe care le mai are de jucat, Farul întâlnește, în ordine, UTA (locul 13, cu 22 de puncte) - în deplasare (sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 14.00) și Rapid (locul 4, cu 31 de puncte) - pe teren propriu (miercuri, 20 decembrie, de la ora 20.30).   
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanța lansează un sondaj de opinie cu următoarea întrebare:
 



Totodată, așteptăm răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Farul Constanța. Anunț important!
Hagi - „Nu mai vreau să fiu acționarul majoritar al acestui club“ (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii